Vacatures
Bel nu

Machineverhuur Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Machineverhuur Noord-Holland

De specialist in machineverhuur met machinist in Noord-Holland

Wanneer u zoekt naar de specialist in machineverhuur, is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, het bedrijf dat u nodig heeft. Wij zijn uw partner in machineverhuur in Noord-Holland op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, maar leveren en verhuren onze machines met ervaren machinist aan bedrijven in heel Nederland. Wij hebben een groot assortiment aan machines. Ook zorgen wij voor bekwame machinist voor ons graafmaterieel.

Machineverhuur met machinist bij ons in Noord-Holland

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. bieden wij vele verschillende soorten materieel aan voor verhuur, bestuurd door ervaren machinisten. Wij verhuren in de volgende categorieën:

  • Rupskranen
  • Mobiele kranen
  • Minikranen
  • Shovels
  • Trekkers
  • Toebehoren

Als specialist in machineverhuur met diverse machines met machinist, hebben wij in Noord-Holland diverse toebehoren die u verder nodig heeft en verkopen we ook machines aan particulieren en bedrijven door heel het land. Denkt u hierbij aan verschillende soorten sorteergrijpers, trilblokken, sloophamers, knijpers, kantelbakken, palletvorken en verlenggieken. Dit is slechts een greep uit ons aanbod, want ook bijvoorbeeld vacuümunits kunt u huren.

Vind wat u als zakelijke klant nodig heeft

Per categorie kunt u precies zien wat wij te bieden hebben als gespecialiseerde machineverhuur en grondverzetbedrijf in Wijdewormer. Als wij onverhoopt niet beschikbaar hebben wat u zoekt, helpen wij u graag. Wij nemen dan contact op met één van onze partners, zodat we alsnog het door u benodigde materieel kunnen leveren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u allerlei werkzaamheden zonder problemen kunt uitvoeren. U neemt het beste telefonisch contact met ons op via 0299 – 433 503. Wij bekijken graag hoe wij uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Minikraan 1 ton

Minikraan 1 ton

Merk/type: Takeuchi TB210R
Overdruk: Nee
Breedte: 75 cm – 102 cm
Hoogte: 147,5 cm
Gewicht: 1 ton
Aantal: 1
Overige: Incl. transport geschikt voor milieuzones
Minikraan 1.6 ton

Minikraan 1.6 ton

Merk/type: Takeuchi TB216
Overdruk: Ja
Breedte: 98 cm – 130 cm
Hoogte: 252 cm incl. airco
Gewicht: 1,6 ton
Aantal: 2
Overige: Airco, incl. transport geschikt voor milieuzones
Minikraan 3.5 ton

Minikraan 3.5 ton

Merk/type: Takeuchi TB235-2
Overdruk: Ja
Breedte: 163 cm
Hoogte: 249,5 cm
Gewicht: 3,5 ton
Aantal: 5
Overige: Incl. transport geschikt voor milieuzones

Op zoek naar machines?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.