Vacatures
Bel nu

Vacuümunit verhuur

Bekijk onze machines

Home / Vacuümunit verhuur

Een vacuümunit uit onze verhuur

Een goede vacuümunit kunt u huren bij onze verhuur in Noord-Holland. Bij Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, bieden we alles aan op het gebied van grondverzet. Het is mogelijk om een machine of de toebehoren te huren, maar u kunt deze ook kopen. Een vacuümunit is een zeer bruikbaar systeem voor het afbreken of juist leggen van bestrating en voor andere soorten grondverzet. In onze verhuur vindt u precies de vacuümunit die u nodig heeft.

Het gebruik van de vacuümunit uit onze verhuur

Een vacuümunit uit onze verhuur bestaat uit een vacuümpomp die wordt aangedreven door een brandstof- of hydraulische motor. Deze pomp heeft meerdere zuignappen die het makkelijk maken om een object op te tillen. Deze zuignappen trekken namelijk vacuüm, waardoor het niet zwaar is om objecten te verplaatsen of te slopen. U hoeft niet bang te zijn dat de vacuümunit uit onze verhuur in Noord-Holland niet genoeg capaciteit heeft, want wij zorgen ervoor dat u de juiste apparatuur krijgt voor het werk dat u wilt verrichten. Naast een vacuümunit huurt u bij ons ook andere toebehoren voor een grondverzetmachine. Ook verhuren we diverse soorten kranen, zoals minikranen en mobiele kranen. Het is eenvoudig een klus te klaren met onze machines en deskundige machinisten.

Maak uw grondwerk eenvoudiger door het huren van onze systemen

Bent u benieuwd naar onze verhuur en wilt u graag weten welke projecten wij al met succes hebben uitgevoerd? Wij vertellen u hier graag meer over! Ook als u graag zelf mee wilt werken aan onze projecten, bieden we diverse vacatures voor machinist. Voor meer vragen hierover, of over de vacuümunit uit onze verhuur, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0299 – 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar een vacuümunit?

Wij verhuren alle soorten en maten