Vacatures
Bel nu

Bodemsanering

Bekijk onze machines

Home / Bodemsanering

Wij loodsen u door het hele proces van bodemsanering heen

Door de verschillende vormen van bodemverontreiniging en lastige procedures is bodemsanering vaak lastig uit te voeren. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer heeft de mensen en de middelen beschikbaar voor een succesvolle bodemsanering, onder meer door deskundigen in het vakgebied en moderne machines. U krijgt van ons advies over de risico’s en door middel van een diepgaand bodemonderzoek weet u wanneer bodemsanering nodig is, en welke technieken en middelen daarvoor nodig zijn.

Bodemsanering met de modernste machines

De bodem is op veel meer plekken verontreinigd dan u misschien denkt. De aanleg van infrastructuur of de bouw van een constructie vereisen dan ook een gedegen bodemonderzoek. Waar de bodem verontreinigd is, moet bodemsanering worden uitgevoerd. Het is een secure klus en daarom beschikken wij over machines met gps en 3D-positiebepaling. Zo kan de bodemsanering zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Bovendien worden de machines bediend door ervaren personeel van ons loon-, verhuur- en grondverzetbedrijf.

Neem contact op en bespreek met ons uw project

U kunt bij ons rekenen op een professionele bodemsanering op basis van een strak saneringsplan. Heeft u vragen of wensen omtrent de werkzaamheden of machines die wij gebruiken? Of wilt u machines huren voor uw eigen project, zoals een graafmachine met GPS of een minikraan? Laat het ons weten via het telefoonnummer 0299 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.