Vacatures
Bel nu

Bodemsanering

Bekijk onze machines

Wij loodsen u door het hele proces van bodemsanering heen

Door de verschillende vormen van bodemverontreiniging en lastige procedures is bodemsanering vaak lastig uit te voeren. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer heeft de mensen en de middelen beschikbaar voor een succesvolle bodemsanering, onder meer door deskundigen in het vakgebied en moderne machines. U krijgt van ons advies over de risico’s en door middel van een diepgaand bodemonderzoek weet u wanneer bodemsanering nodig is, en welke technieken en middelen daarvoor nodig zijn.

Bodemsanering met de modernste machines

De bodem is op veel meer plekken verontreinigd dan u misschien denkt. De aanleg van infrastructuur of de bouw van een constructie vereisen dan ook een gedegen bodemonderzoek. Waar de bodem verontreinigd is, moet bodemsanering worden uitgevoerd. Het is een secure klus en daarom beschikken wij over machines met gps en 3D-positiebepaling. Zo kan de bodemsanering zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Bovendien worden de machines bediend door ervaren personeel van ons loon-, verhuur- en grondverzetbedrijf.

Neem contact op en bespreek met ons uw project

U kunt bij ons rekenen op een professionele bodemsanering op basis van een strak saneringsplan. Heeft u vragen of wensen omtrent de werkzaamheden of machines die wij gebruiken? Of wilt u machines huren voor uw eigen project, zoals een graafmachine met GPS of een minikraan? Laat het ons weten via het telefoonnummer 0299 433 503.

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Ja
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

 

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten