Vacatures
Bel nu

Bodemsanering

Bekijk onze machines

Wij loodsen u door het hele proces van bodemsanering heen

Door de verschillende vormen van bodemverontreiniging en lastige procedures is bodemsanering vaak lastig uit te voeren. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer heeft de mensen en de middelen beschikbaar voor een succesvolle bodemsanering, onder meer door deskundigen in het vakgebied en moderne machines. U krijgt van ons advies over de risico’s en door middel van een diepgaand bodemonderzoek weet u wanneer bodemsanering nodig is, en welke technieken en middelen daarvoor nodig zijn.

Bodemsanering met de modernste machines

De bodem is op veel meer plekken verontreinigd dan u misschien denkt. De aanleg van infrastructuur of de bouw van een constructie vereisen dan ook een gedegen bodemonderzoek. Waar de bodem verontreinigd is, moet bodemsanering worden uitgevoerd. Het is een secure klus en daarom beschikken wij over machines met gps en 3D-positiebepaling. Zo kan de bodemsanering zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Bovendien worden de machines bediend door ervaren personeel van ons loon-, verhuur- en grondverzetbedrijf.

Neem contact op en bespreek met ons uw project

U kunt bij ons rekenen op een professionele bodemsanering op basis van een strak saneringsplan. Heeft u vragen of wensen omtrent de werkzaamheden of machines die wij gebruiken? Of wilt u machines huren voor uw eigen project, zoals een graafmachine met GPS of een minikraan? Laat het ons weten via het telefoonnummer 0299 433 503.

Minikraan 1 ton

Minikraan 1 ton

Merk / type: Takeuchi TB210R
Overdruk:
Breedte:  75 cm – 102 cm
Hoogte: 219,5 cm
Gewicht: 1 ton
Aantal: 1
Overige: Incl. transport geschikt voor milieuzones

Grab John Module

Grab John Module

Merk: Verachtert
Geschikt voor: 14-25 tons kranen
Snelwissel: CW2/3/4
Gewicht: 630
Bouwjaar: 2018

Schaafbak

Schaafbak

Merk: Beco
Aantal: 1
Breedte: 2 meter
Geschikt voor: 14 tot 25 tons kranen
Snelwissel: CW2/3/4
Bouwjaar: 2018

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten