Vacatures
Bel nu

Bodemsanering

Bekijk onze machines

Home / Bodemsanering

Wij loodsen u door het hele proces van bodemsanering heen

Door de verschillende vormen van bodemverontreiniging en lastige procedures is bodemsanering vaak lastig uit te voeren. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer heeft de mensen en de middelen beschikbaar voor een succesvolle bodemsanering, onder meer door deskundigen in het vakgebied en moderne machines. U krijgt van ons advies over de risico’s en door middel van een diepgaand bodemonderzoek weet u wanneer bodemsanering nodig is, en welke technieken en middelen daarvoor nodig zijn.

Bodemsanering met de modernste machines

De bodem is op veel meer plekken verontreinigd dan u misschien denkt. De aanleg van infrastructuur of de bouw van een constructie vereisen dan ook een gedegen bodemonderzoek. Waar de bodem verontreinigd is, moet bodemsanering worden uitgevoerd. Het is een secure klus en daarom beschikken wij over machines met gps en 3D-positiebepaling. Zo kan de bodemsanering zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Bovendien worden de machines bediend door ervaren personeel van ons loon-, verhuur- en grondverzetbedrijf.

Neem contact op en bespreek met ons uw project

U kunt bij ons rekenen op een professionele bodemsanering op basis van een strak saneringsplan. Heeft u vragen of wensen omtrent de werkzaamheden of machines die wij gebruiken? Of wilt u machines huren voor uw eigen project, zoals een graafmachine met GPS of een minikraan? Laat het ons weten via het telefoonnummer 0299 433 503.

John Deere 6175R

John Deere 6175R

Merk / type: John Deere 6175R
Overdruk: Ja
Breedte: 265 cm
Aantal
: 2
Overige
: Fronthef, rolbezem

 

Verlenggiek

Verlenggiek

Machineklasse 13 – 20 ton


Aansluiting
: CW20/30/40
Afmeting: 280cm lang
Materiaalnr. : VS7
Overige: leverbaar met hydraulische snelwisseling

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten