Vacatures
Bel nu

Machineverhuur

De specialist in machineverhuur met machinist in Noord-Holland

Wanneer u zoekt naar de specialist in machineverhuur, is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, het bedrijf dat u nodig heeft. Wij zijn uw partner in machineverhuur in Noord-Holland op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Zo leveren en verhuren wij onze machines met ervaren machinist aan bedrijven in heel Nederlanden beschikken over een groot assortiment aan machines. Ook zorgen wij voor bekwame machinist voor ons graafmaterieel.

Minikranen
Shovels
Mobiele kranen
Trekkers
Rupskranen
Uitrustingsstukken

Machineverhuur met machinist bij ons in Noord-Holland

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. bieden wij vele verschillende soorten materieel aan voor verhuur, bestuurd door ervaren machinisten. Wij verhuren in de volgende categorieën:

  • Rupskranen
  • Mobiele kranen
  • Minikranen
  • Shovels
  • Trekkers
  • Toebehoren

Als specialist in machineverhuur met diverse machines met machinist, hebben wij in Noord-Holland diverse toebehoren die u verder nodig heeft. Denkt u hierbij aan verschillende soorten sorteergrijpers, trilblokken, sloophamers, knijpers, kantelbakken, palletvorken en verlenggieken. Dit is slechts een greep uit ons aanbod, want ook bijvoorbeeld vacuümunits kunt u huren.

Vind wat u als zakelijke klant nodig heeft

Per categorie kunt u precies zien wat wij te bieden hebben als gespecialiseerde machineverhuur en grondverzetbedrijf in Wijdewormer. Als wij onverhoopt niet beschikbaar hebben wat u zoekt, helpen wij u graag. Wij nemen dan contact op met één van onze partners, zodat we alsnog het door u benodigde materieel kunnen leveren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u allerlei werkzaamheden zonder problemen kunt uitvoeren en verkopen we ook machines aan particulieren en bedrijven door heel het land. U neemt het beste telefonisch contact met ons op via 0299 – 433 503. Wij bekijken graag hoe wij uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Benieuwd naar onze uitrustingsstukken?

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu bij Niek Konijn B.V.

Wij zijn een familiebedrijf die werkt aan de toekomst. Ons team bestaat uit vakkundig en enthousiaste medewerkers. Gedreven vakmensen uit onze  branche zijn uiteraard altijd welkom. Samen gaan we werken aan "jouw" toekomst.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging hou ook dan onze website en sociale media goed in de gaten. Ook al zijn er geen vacatures je mag altijd solliciteren, vragen staat vrij. 
Bekijk de vacature(s)

Niek Konijn B.V.