Vacatures
Bel nu

Machineverhuur

De specialist in machineverhuur in Noord-Holland

Wanneer u zoekt naar de specialist in machineverhuur, is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, het bedrijf dat u nodig heeft. Wij zijn uw partner in machineverhuur in Noord-Holland op het gebied van grondverzet, maar leveren en verhuren onze machines aan heel Nederland. Wij hebben een groot assortiment machines en materieel, geschikt voor vrijwel alle klussen in de bouw en graafwerk. Ook leveren wij bekwame chauffeurs voor ons graafmaterieel.

Minikranen
Shovels
Mobiele kranen
Trekkers
Rupskranen
Uitrustingsstukken

Profiteer van het meest complete aanbod in machineverhuur bij ons in Noord-Holland

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. bieden wij vele verschillende soorten zwaar materieel aan voor verhuur, bestuurd door ervaren machinisten. Wij verhuren in de volgende categorieën:

  • Rupskranen
  • Mobiele kranen
  • Minikranen
  • Shovels
  • Trekkers
  • Toebehoren

Behalve ons ruime aanbod aan materieel dat wij voor machineverhuur aanbieden, hebben wij in Noord-Holland ook alle toebehoren die u verder nodig heeft en verkopen we ook machines. Denkt u hierbij aan verschillende soorten sorteergrijpers, trilblokken, sloophamers, knijpers, kantelbakken, palletvorken en verlenggieken. Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Als wij onverhoopt niet op voorraad hebben wat u zoekt, helpen wij u graag. Wij nemen dan contact op met één van onze partners, omdat alsnog het door u benodigde materieel te kunnen leveren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u allerlei werkzaamheden zonder problemen kunt uitvoeren.

Vind wat u nodig heeft

Per categorie kunt u precies zien wat wij te bieden hebben als gespecialiseerde machineverhuur en grondverzetbedrijf in Wijdewormer. Bent u speciaal op zoek naar iets dat er niet bij staat? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 0299 – 433 503. Wij bekijken graag hoe wij u, in samenwerking met onze betrouwbare partners, verder kunnen helpen. Wij helpen u verder waar anderen stoppen!

Benieuwd naar onze uitrustingsstukken?

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu bij Niek Konijn B.V.

Wij zijn een familiebedrijf die werkt aan de toekomst. Ons team bestaat uit vakkundig en enthousiaste medewerkers. Gedreven vakmensen uit onze  branche zijn uiteraard altijd welkom. Samen gaan we werken aan "jouw" toekomst.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging hou ook dan onze website en sociale media goed in de gaten. Ook al zijn er geen vacatures je mag altijd solliciteren, vragen staat vrij. 
Bekijk de vacature(s)