Vacatures
Bel nu

Over ons

Niek Konijn B.V.

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is gevestigd in de Wijdewormer, dit is een polder tussen Purmerend & Zaandam. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist in de verhuur van grondverzetmachines met vakkundig personeel. In de loop der jaren hebben we voor onze machines een uitgebreid assortiment uitrustingsstukken opgebouwd, waarna vanuit de markt de vraag kwam naar de losse verhuur hiervan, vanaf dat moment zijn alle uitrustingsstukken beschikbaar gekomen voor de losse verhuur. Wij zijn een dynamisch en  professioneel bedrijf die inspeelt op de ontwikkelingen in onze branche, het doel is om de klant te ontzorgen door optimalisatie van onze dienstverlening.

 

 

Machineverhuur

Als allround bedrijf in de branche leveren wij een keur aan machines voor alle voorkomende werkzaamheden. Met een groot en modern machinepark spelen wij in op de vraag van onze klant. Dat hebben we niet, kennen we niet, “nee” komt niet voor in ons woordenboek, wij zorgen altijd voor een passende oplossing om aan de wens van onze klant te voldoen.

Ons eigen machinepark omvat kranen vanaf 1 ton oplopend tot meer dan 40 ton, van standaard giek tot een lengte van 18 meter. Verder hebben we de beschikking over diverse shovels en trekkers. Wat we zelf niet (beschikbaar) hebben wordt door ons ingehuurd bij erkende en vertrouwde collega bedrijven.

Machines zijn voorbereid op bodemsaneringswerkzaamheden, en een groot aantal is uitgerust met 3D GPS machinebesturing, voor het graven en afwerken met hoge nauwkeurigheid.

 

Dieplader transporten

In eerste instantie zijn we begonnen met het transporteren van onze eigen machines, en al gauw kwam er de vraag vanuit de klant om ook hun machines te verplaatsen. Zo zijn wij gewend geraakt om al het laden en lossen van alle soorten machines zelf te doen, dit is een groot voordeel voor de klant. Ook het verzorgen van ontheffingen in binnen- en buitenland behoort tot onze dienstverlening.

Uitrustingsstukken verhuur 

Ons ruime assortiment van uitrustingsstukken, bestaande uit (draai-)kantelstukken, kettingbakken, grondschaaf, vleugelbakken, verlenggieken, trommelzeven, hydraulische stenenklemmen, grondknijpers, sloophamers, trilblokken met en zonder damwandklem, sorteergrijpers en meer. In verband met de diversiteit van hydraulische aansluitingen zorgen wij ervoor dat het uitrustingsstuk altijd passend wordt voor uw machine.

Verkoop overdrukfilters

Vanaf 2020 zijn wij dealer geworden van Freshfilter, dit betekend dat wij alle gangbare overdrukfilters op voorraad hebben. Heeft u overdrukfilter(s) nodig, laat het ons weten en wij helpen u verder.

Werkgebied

Ons werkgebied strekt zich van Den Helder tot Den Haag, van Het Gooi tot aan de kust, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, en ook daarbuiten zijn we u van dienst. Voor heel Nederland zijn wij een toonaangevend bedrijf voor de inzet van grondverzetmachines en alle voorkomende werkzaamheden.

Contact

Voor meer informatie over Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. en wat wij voor u kunnen betekenen, vragen wij u ons te bellen op telefoonnummer 0299 – 433503. U kunt ook een e-mail sturen naar info@niekkonijn.nl of maak gebruik van ons contactformulier.