Vacatures
Bel nu

Over ons

Home / Over ons

Niek Konijn B.V.

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is gevestigd in Wijdewormer, gelegen in Noord-Holland. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist in de verhuur van grondverzetmachines met vakkundig personeel. Wij zijn een dynamisch en professioneel bedrijf die inspeelt op de ontwikkelingen in onze branche, het doel is om de klant te ontzorgen door optimalisatie van onze dienstverlening.

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is werkzaam door heel Nederland, met de focus op Noord-Holland. Onze werkzaamheden bestaan uit de in- en verhuur van grondverzetmachines, verzorgen van dieplader transport, verhuren van uitrustingsstukken en verkoop van overdrukfilters.

 

 

Machineverhuur

Als allround bedrijf in de branche leveren wij een keur aan machines voor alle voorkomende werkzaamheden. Met een groot en modern machinepark spelen wij in op de vraag van onze klant. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing om aan de wens van onze klant te voldoen.

Ons eigen machinepark omvat kranen vanaf 1 ton oplopend tot meer dan 40 ton, van standaard giek tot een lengte van 18 meter. Verder hebben we de beschikking over diverse shovels en trekkers. Wat we zelf niet (beschikbaar) hebben wordt door ons ingehuurd bij erkende en vertrouwde collega bedrijven.

De machines zijn voorbereid op bodemsaneringswerkzaamheden, en een groot aantal is uitgerust met 3D GPS machinebesturing, voor het graven en afwerken met hoge nauwkeurigheid.

 

Dieplader transporten

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. verzorgt zowel dieplader transport voor grondverzetmachines van het eigen bedrijf als van derden. Wij hebben ervaren chauffeurs die de machines naast het vervoeren ook kunnen laden en lossen op de plaats van bestemming.
Onder onze dienstverlening valt ook het verzorgen van ontheffingen in binnen- en buitenland indien nodig.

 

 

 

Uitrustingsstukken verhuur

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. bezit over een breed assortiment van uitrustingsstukken voor grondverzetmachines. Bestaande uit onder andere (draai-) kantelstukken, kettingbakken, grondschaaf, vleugelbakken, verlenggieken, trommelzeven, hydraulische stenenklemmen, grondknijpers, sloophamers, trilblokken met en zonder damwandklem, sorteergrijpers en meer.

In verband met de diversiteit van hydraulische aansluitingen zorgen wij ervoor dat het uitrustingsstuk altijd passend wordt voor uw machine.

 

Verkoop overdrukfilters

Vanaf 2020 zijn wij dealer geworden van Freshfilter, dit betekend dat wij alle gangbare overdrukfilters op voorraad hebben. Heeft u overdrukfilter(s) nodig, laat het ons weten en wij helpen u verder.

 

Contact

Voor meer informatie over Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. en wat wij voor u kunnen betekenen, vragen wij u ons te bellen op telefoonnummer 0299 – 433503. U kunt ook een e-mail sturen naar info@niekkonijn.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Niek Konijn B.V.