Vacatures
Bel nu

Ontstaan en Historie

Home / Ontstaan en historie

Ontstaan & Historie

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is gevestigd in de Wijdewormer, gelegen in Noord-Holland. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist in de verhuur van grondverzetmachines met vakkundig personeel die al vele jaren bij ons werkzaam zijn.

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is opgericht door Niek Konijn. Van oorsprong in het agrarische werk, begonnen in 1967, groeide hij door naar werkzaamheden in de grond, weg en waterbouw. Op 1 januari 1979 is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. opgericht. In de loop der jaren werd het machinepark steeds verder uitgebreid. De werkzaamheden bestonden uit zowel in- en verhuur, als in- en verkoop van grondverzetmachines. Hieruit ontstond op 1 februari 1992 Konijn Bouwmachines B.V., gericht op de in- en verkoop.

 

Op 15 jarige leeftijd is Niek Konijn begonnen op een trekker en
nog steeds is hij regelmatig als hobby op een trekker te vinden.

 

Inmiddels is het stokje in januari 2016 overgedragen van vader op zonen. Beide bedrijven zijn op zichzelf verder gegaan: Konijn Bouwmachines B.V. wordt voorgezet door Bart Konijn in Uitgeest en Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. door Nick Konijn in Wijdewormer.

Op de huidige locatie van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. woont de derde generaties van de familie en hier ligt de oorsprong van het bedrijf: de boerderij. Wij zijn een familiebedrijf waarbij de klant centraal staat.

Op zoek naar rupskranen?

Niek Konijn B.V.