Vacatures
Bel nu

Dieplader transport

Home / Dieplader transport

Een dieplader voor betrouwbaar transport in Noord-Holland

Wanneer u inzet van een dieplader op maat nodig heeft voor transport van grote machines in Nederland, rekent u op ons bedrijf in Noord-Holland. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer is door de jaren heen niet alleen gegroeid in de verhuur van grondverzetmachines, maar ook in het vervoer ervan. We zijn gevestigd in Noord-Holland, maar bedienen klanten door heel Nederland. Het transport met een dieplader vergt veel ervaring met de te transporteren machines, zodat het veilig en efficiënt gebeurt. Wanneer u kiest voor de inzet van onze dieplader voor transport op maat, weet u zeker dat u hoogwaardige kwaliteit krijgt en dat u tevreden zult zijn over de levering. Bovendien beschikken wij over ervaren chauffeurs die u altijd perfect van dienst zijn.

Een dieplader op maat voor transport van machines in Noord-Holland

We beschikken bij ons bedrijf in Noord-Holland over twee verschillende, krachtige diepladers op maat voor transport. De eerste dieplader is een 4-assige M.A.N. 540 met een 3-assige Pendel x Faymonville, met een laadcapaciteit van 40 ton tijdens het transport. De tweede dieplader die wij aanbieden, is een 3-assige Scania T144 met een 3-assige Euro dieplader Nooteboom. Deze heeft een laadvermogen van 35 ton. De grondverzetmachines van het eigen bedrijf worden door onze ervaren chauffeurs vervoerd en netjes op de plaats van bestemming gebracht. Door de jaren heen zijn wij ook steeds meer voor derden gaan vervoeren. Bekijk of we u van dienst kunnen zijn met onze machineverhuur.

Kies voor de beste machines, transportmiddelen en toebehoren

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer levert alleen de beste machines en transportmiddelen die volledig in de moderne tijd passen. Bovendien zijn deze altijd voor u beschikbaar, wanneer u ook uw dieplader voor transport op maat uit Noord-Holland wilt huren. Naast diepladers vindt u bij ons een breed assortiment aan bijvoorbeeld sloophamers voor kranen, graafmachines met bijbehorende uitrustingsstukken en nog veel meer. Heeft u iets te vervoeren op het gebied van grondverzetmachines? Of heeft u meer informatie nodig over een dieplader op maat voor uw transport in Noord-Holland? Bel naar 0299 433 503 om de mogelijkheden te bespreken.

Bel ons voor meer informatie

Benieuwd naar onze machineverhuur?

Niek Konijn B.V.