Vacatures
Bel nu

Uitrustingsstukken graafmachine

Bekijk onze machines

Home / Uitrustingsstukken graafmachine

Huur de bijpassende uitrustingsstukken bij uw graafmachine

Voor alle soorten uitrustingsstukken voor een graafmachine moet u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer zijn. De producten kunnen zowel los als in combinatie met de machines worden gehuurd. We beschikken over een breed assortiment aan uitrustingsstukken voor een graafmachine en shovel. Daarnaast is het goed om te weten dat we een breed scala aan graafmachines verhuren aan bedrijven en dat deze zeer verschillend zijn qua grootte. Wij geven u uiteraard altijd gedegen advies over de bij uw werkzaamheden passende producten.

Uiteenlopende uitrustingsstukken voor een graafmachine huren

Naast dat u veel verschillende uitrustingsstukken voor een graafmachine bij ons kunt huren, beschikken de machines zelf ook over de modernste systemen. Dit houdt in dat ze veelal uitgerust zijn met 3D-gps, waarmee positiebepaling, uitzetwerk en uiterst nauwkeurig graven een stuk gemakkelijker worden. De uitrustingsstukken voor een graafmachine die wij verhuren, zijn onder meer:

Kies voor uitstekende service!

Wanneer u bij ons in Wijdewormer huurt, krijgt u nooit ‘nee’ te horen. Dit wil zeggen dat wij – indien de producten niet beschikbaar zijn – deze voor u inhuren, zodat ze toch snel voor u beschikbaar kunnen zijn. Dus als u een vacuümunit wilt huren voor uw bedrijf, is dat altijd mogelijk. U kunt de uitrustingsstukken die u wilt huren voor de graafmachine vervolgens bij ons op de werf komen ophalen. Ontdek ons brede aanbod aan uitrustingsstukken en bel naar 0299 433 503 voor vragen en advies. Wilt u een tweedehands graafmachine kopen voor meerdere klussen? Dat is ook zeker mogelijk. Informeer ook hiervoor naar de mogelijkheden en bekijk alvast onze eerdere projecten.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten