Vacatures
Bel nu

Uitrustingsstukken graafmachine

Bekijk onze machines

Home / Uitrustingsstukken graafmachine

Huur de bijpassende uitrustingsstukken bij uw graafmachine

Voor diverse soorten uitrustingsstukken voor een graafmachine moet u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer zijn. De uitrustingsstukken kunnen zowel los als in combinatie met de machines worden gehuurd. We beschikken over een breed assortiment aan uitrustingsstukken voor een graafmachine en shovel. Daarnaast is het goed om te weten dat we een breed scala aan graafmachines verhuren aan bedrijven. Wij geven u als zakelijke klant uiteraard altijd gedegen advies over de bij uw werkzaamheden passende (grondverzet) machines en uitrustingsstukken.

Uiteenlopende uitrustingsstukken voor een graafmachine huren

Naast dat u veel verschillende uitrustingsstukken voor een graafmachine bij ons kunt huren, beschikken de machines zelf ook over de modernste systemen. Dit houdt in dat ze veelal uitgerust zijn met 3D-GPS, waarmee positiebepaling, uitzetwerk en uiterst nauwkeurig graven een stuk gemakkelijker worden. De uitrustingsstukken voor een graafmachine die wij verhuren, zijn onder meer:

Kies voor uitstekende service bij ons bedrijf!

Wanneer u bij ons in Wijdewormer huurt, krijgt u nooit ‘nee’ te horen. Dit wil zeggen dat wij – indien de machines niet beschikbaar zijn – deze voor u proberen in te huren. Wilt u als zakelijke klant bij ons bedrijf een vacuümunit of andere uitrustingsstukken huren voor de graafmachine? Ontdek ons brede aanbod aan uitrustingsstukken en bel naar 0299 433 503 voor vragen en advies. U huurt bij ons eenvoudig graafmachines. Onze machines worden goed onderhouden, zorgvuldig mee omgegaan en tijdig vervangen. De vervangen graafmachines bieden wij tweedehands te koop aan, bekijk ons aanbod van tweedehands materieel. Informeer ook hiervoor naar de mogelijkheden en bekijk alvast onze eerdere projecten.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.