Vacatures
Bel nu

Uitrustingsstukken graafmachine

Bekijk onze machines

Huur een graafmachine inclusief bijpassende uitrustingsstukken

Voor alle soorten uitrustingsstukken voor een graafmachine moet u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer zijn. De producten kunnen zowel los als in combinatie met de machines worden gehuurd. We beschikken over een breed assortiment aan uitrustingsstukken voor een graafmachine. Daarnaast verhuren we graafmachines aan bedrijven en particulieren, waardoor ze qua grootte zeer verschillend zijn. Wij geven u uiteraard altijd gedegen advies over de bij uw werkzaamheden passende producten.

Uiteenlopende uitrustingsstukken voor een graafmachine

Behalve dat wij veel verschillende uitrustingsstukken voor een graafmachine verhuren, beschikken de machines zelf ook over de modernste systemen. Dit houdt in dat ze uitgerust zijn met Trimble GPS, waarmee positiebepaling, uitzetwerk en bodemsanering een stuk gemakkelijker wordt. De uitrustingsstukken voor een graafmachine die wij verhuren zijn onder meer:

  • Kantelbakken
  • Vleugelbakken
  • Verlenggieken
  • Sorteergrijpers

Altijd beschikbare producten

Wanneer u bij ons huurt, krijgt u nooit een ‘nee’ te horen. Dit wil zeggen dat wij, indien de producten niet beschikbaar zijn, voor u inhuren, zodat ze toch snel bij u kunnen worden geleverd. Het transport regelen wij professioneel en verantwoord. Ontdek ons brede aanbod aan uitrustingsstukken voor de graafmachine en bel naar 0299 433 503 voor vragen en advies. Een tweedehands graafmachine kopen voor meerdere klussen? Dat is ook zeker mogelijk. Informeer ook hiervoor naar de mogelijkheden.  

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Ja
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

 

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten