Vacatures
Bel nu

Graafmachine te huur

Bekijk onze machines

Wij hebben de beste graafmachine te huur

Bent u op zoek naar een graafmachine die te huur wordt aangeboden? Dan kunt u terecht bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer. Wij verhuren moderne graafmachines met unieke systemen die uw werkzaamheden aanzienlijk eenvoudiger maken. Een graafmachine van ons bedrijf wordt aan zowel bedrijven als particulieren te huur aangeboden. Bespreek uw project met ons en wij zorgen ervoor dat u met de juiste machines aan de slag kunt.

De ideale graafmachine te huur

Wat maakt de graafmachine van ons verhuurbedrijf zo ideaal? Hij bevat een GPS-systeem van Trimble, dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld uitzetwerk, positiebepaling en uiteraard het laden en lossen gemakkelijk kan worden uitgevoerd. U heeft keuze uit verschillende soorten en maten graafmachines: van minigravers tot grote shovels, die tevens beschikken over het GPS-systeem. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn profiteert u dus altijd van moderne, unieke en hoge kwaliteit producten.

Een complete service

U kunt erop rekenen dat de graafmachine die te huur is, ook meteen beschikbaar is. Zo kunt u zorgeloos de juiste machines inzetten voor uw project. De graafmachines worden bediend door vakkundig personeel dat ervaren is in de grondverzetsector. Wij zijn gespecialiseerd in zowel grondverzetmachines als het transport ervan. Wij vervoeren de graafmachine dan ook netjes en verantwoord in diepladers, die ook te huur worden aangeboden. Wilt u meer weten of direct huren? Bel naar 0299 433 503 en wij zijn u graag van dienst.

Minikraan 1 ton

Minikraan 1 ton

Merk / type: Takeuchi TB210R
Overdruk:
Breedte:  75 cm – 102 cm
Hoogte: 219,5 cm
Gewicht: 1 ton
Aantal: 1
Overige: Incl. transport geschikt voor milieuzones

Grab John Module

Grab John Module

Merk: Verachtert
Geschikt voor: 14-25 tons kranen
Snelwissel: CW2/3/4
Gewicht: 630
Bouwjaar: 2018

Schaafbak

Schaafbak

Merk: Beco
Aantal: 1
Breedte: 2 meter
Geschikt voor: 14 tot 25 tons kranen
Snelwissel: CW2/3/4
Bouwjaar: 2018

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten