Vacatures
Bel nu

Graafmachine te huur

Bekijk onze machines

Wij hebben de beste graafmachine te huur

Bent u op zoek naar een graafmachine die te huur wordt aangeboden? Dan kunt u terecht bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer. Wij verhuren moderne graafmachines met unieke systemen die uw werkzaamheden aanzienlijk eenvoudiger maken. Een graafmachine van ons bedrijf wordt aan zowel bedrijven als particulieren te huur aangeboden. Bespreek uw project met ons en wij zorgen ervoor dat u met de juiste machines aan de slag kunt.

De ideale graafmachine te huur

Wat maakt de graafmachine van ons verhuurbedrijf zo ideaal? Hij bevat een GPS-systeem van Trimble, dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld uitzetwerk, positiebepaling en uiteraard het laden en lossen gemakkelijk kan worden uitgevoerd. U heeft keuze uit verschillende soorten en maten graafmachines: van minigravers tot grote shovels, die tevens beschikken over het GPS-systeem. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. profiteert u dus altijd van moderne, unieke en hoge kwaliteit producten.

Een complete service

U kunt erop rekenen dat de graafmachine die te huur is, ook meteen beschikbaar is. Zo kunt u zorgeloos de juiste machines inzetten voor uw project. De graafmachines worden bediend door vakkundig personeel dat ervaren is in de grondverzetsector. Wij zijn gespecialiseerd in zowel grondverzetmachines als het transport ervan. Wij vervoeren de graafmachine dan ook netjes en verantwoord in diepladers, die ook te huur worden aangeboden. Wilt u meer weten of direct huren? Bel naar 0299 433 503 en wij zijn u graag van dienst.

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten