Vacatures
Bel nu

Graafmachine te huur

Bekijk onze machines

Home / Graafmachine te huur Noord-Holland

Een graafmachine te huur in Noord-Holland voor iedere klus

Bent u op zoek naar een graafmachine die te huur wordt aangeboden in Noord-Holland? Dan kunt u terecht bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, om uw graafmachine te huren. Wij verhuren moderne graafmachines met systemen die uw werkzaamheden aanzienlijk eenvoudiger maken en bij onze verhuur komt de machine met een ervaren machinist. Een graafmachine van ons bedrijf in Noord-Holland wordt aan bedrijven door heel Nederland te huur aangeboden. Bespreek uw project met ons en wij zorgen voor de juiste graafmachine in Noord-Holland of elders in Nederland.

De ideale graafmachine te huur in Noord-Holland

Wat maakt de graafmachine van ons verhuurbedrijf in Wijdewormer zo ideaal? De machine bevat een GPS-systeem van Trimble, dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld uitzetwerk, positiebepaling en graafwerkzaamheden gemakkelijk en precies kunnen worden uitgevoerd. U heeft keuze uit verschillende soorten en maten graafmachines: van minigravers tot grote shovels, die tevens beschikken over het GPS-systeem. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. profiteert u dus altijd van moderne, unieke en hoge kwaliteitsproducten.

Bij onze verhuur vindt u graafmachines met machinist

Naast dat u bij onze verhuur de keuze heeft uit verschillende soorten en maten graafmachines, komt er met de machine een goede machinist. Onze machinisten zijn deskundig, hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat uw grondverzet goed gebeurt. U beslist zelf hoe lang u graafmachines met machinist wilt huren bij onze verhuur en wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt.

Profiteer van complete service voor zakelijke klanten

Bij ons kunt u zorgeloos de juiste graafmachine huren voor uw project in Noord-Holland of elders in Nederland. De graafmachines van onze verhuur worden bediend door een vakkundige machinist met uitgebreide ervaring in de grondverzetsector. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de verhuur van grondverzetmachines als het transport ervan. Wij vervoeren de graafmachine dan ook netjes en verantwoord op bijvoorbeeld een dieplader. Wilt u meer weten over ons bedrijf in Wijdewormer, Noord-Holland, of wilt u direct de machines huren die u als zakelijke klant nodig heeft? Bel naar 0299 433 503 en wij zijn u graag van dienst.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.