Vacatures
Bel nu

Graafmachine te huur

Bekijk onze machines

Home / Graafmachine te huur

Een graafmachine te huur in Noord-Holland voor iedere klus

Bent u op zoek naar een graafmachine die te huur wordt aangeboden in Noord-Holland? Dan kunt u terecht bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, om uw graafmachine te huren. Wij verhuren moderne graafmachines met unieke systemen die uw werkzaamheden aanzienlijk eenvoudiger maken. Een graafmachine van ons bedrijf in Noord-Holland wordt aan zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland als te huur aangeboden. Bespreek uw project met ons en wij zorgen ervoor dat u de juiste graafmachine van ons in Noord-Holland kunt huren.

De ideale graafmachine te huur in Noord-Holland

Wat maakt de graafmachine van ons verhuurbedrijf in Wijdewormer zo ideaal? De machine bevat een gps-systeem van Trimble, dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld uitzetwerk, positiebepaling en uiteraard het laden en lossen gemakkelijk kan worden uitgevoerd. U heeft keuze uit verschillende soorten en maten graafmachines: van minigravers tot grote shovels, die tevens beschikken over het gps-systeem. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. profiteert u dus altijd van moderne, unieke en hoge kwaliteit producten.

Profiteer van complete serviceĀ 

U kunt erop rekenen dat de graafmachine die te huur is, ook meteen beschikbaar is. Zo kunt u zorgeloos de juiste graafmachine huren voor uw project in Noord-Holland of elders in Nederland. De graafmachines worden bediend door vakkundig personeel met een uitgebreide ervaring in de grondverzetsector. Wij zijn gespecialiseerd in zowel grondverzetmachines als het transport ervan. Wij vervoeren de graafmachine dan ook netjes en verantwoord in diepladers, die ook te huur worden aangeboden. Wilt u meer weten over ons bedrijf in Wijdewormer, Noord-Holland, of direct de machines huren die u nodig heeft? Bel naar 0299 433 503 en wij zijn u graag van dienst.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten