Vacatures
Bel nu

Een dieplader voor betrouwbaar transport in Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Dieplader transport Noord-Holland

Wanneer u een dieplader op maat met chauffeur nodig heeft voor het transport van grote machines in Nederland, rekent u op ons bedrijf in Noord-Holland. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer is door de jaren heen niet alleen gegroeid in de verhuur van grondverzetmachines, maar ook in het vervoer ervan. We zijn gevestigd in Noord-Holland, maar bedienen zakelijke klanten door heel Nederland. Het transport met een dieplader vergt veel ervaring met de te transporteren machines, zodat het veilig en efficiënt gebeurt. Wanneer u kiest voor de inzet van onze dieplader voor het transport van uw machine, verzorgen wij het transport op maat waarbij ervaren chauffeurs het proces van laden tot en met lossen uit handen nemen.

Een dieplader op maat voor transport van machines in Noord-Holland

We beschikken bij ons bedrijf in Noord-Holland over twee verschillende, krachtige diepladers op maat voor transport. De eerste dieplader is een 4-assige M.A.N. 540 met een 3-assige Pendel x Faymonville, met een toegestane laadcapaciteit van 55 ton. De tweede dieplader die wij bezitten, is een 3-assige Scania T144 met een 3-assige Euro dieplader Nooteboom. Deze heeft een laadvermogen van 35 ton.

Kies voor de beste machines, transportmiddelen en toebehoren

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer levert alleen de beste machines en transportmiddelen die goed onderhouden worden. Als u een dieplader voor transport op maat wilt huren voor uw bedrijf uit Noord-Holland of de rest van Nederland, bieden wij graag een passende oplossing. Naast diepladers vindt u bij ons een breed assortiment aan uitrustingsstukken, waaronder bijvoorbeeld sloophamers voor kranen. Heeft u als zakelijke klant meer informatie nodig over een dieplader op maat voor uw transport? Of wilt u meer informatie over machineverhuur? Bel naar 0299 433 503 om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.