Vacatures
Bel nu

Sloophamer kraan

Bekijk onze machines

Huur een sloophamer en een kraan voor al uw sloopklussen

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer biedt een sloophamer, die aan een kraan of minikraan bevestigd kan worden, tegen een scherpe prijs te huur aan. Bent u bezig met het slopen van een groot bouwwerk, als particulier of als bedrijf? Profiteer dan bij ons van de modernste machines voor uw sloopwerkzaamheden. Een sloophamer met een kraan of minikraan die wij te huur aanbieden is altijd van goede kwaliteit en beschikbaar voor levering. Als grondverzetbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in machines voor grondwerkzaamheden, maar ook in het efficiënt transporteren ervan. U kunt bij ons dus altijd een uitstekende leveringsservice verwachten.

Een sloophamer met of zonder kraan of minikraan

Wij begrijpen dat elke sloopklus anders is en iedereen zijn eigen voorkeur voor machines heeft. Het is mogelijk dat u alleen een sloophamer nodig heeft of dat er ook een kraan of minikraan bij wilt, die wij tevens los te huur aanbieden. Met andere woorden, bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn heeft u verschillende opties. We bekijken graag met u welke machines bij uw werkzaamheden nodig zijn en welke specifieke wensen u heeft. Voor het transport gebruiken wij speciale diepladers, waarmee wij een veilig en betrouwbare levering kunnen realiseren. Wanneer u een sloophamer met kraan of minikraan huurt, kunt u ervoor kiezen om deze door ons deskundig personeel te laten bedienen.

Altijd een breed assortiment

Heeft u interesse in een sloophamer die wij te huur aanbieden? Of heeft u een ander product nodig, zoals een trilblok of een sorteergrijper? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als verhuurder van machines voor de loon- en grondverzetsector zijn wij de grootste in de regio. Wij hebben dan ook een zeer ruim assortiment aan machines, die ook nog eens uniek en geavanceerd zijn. Is een product niet beschikbaar? Dan huren wij het gewoon in, zodat het alsnog snel bij u geleverd wordt. U kunt dus zorgeloos met uw werkzaamheden aan de slag. Bel naar 0299 433 503 voor vragen en advies. 

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten