Vacatures
Bel nu

Sloophamer kraan

Bekijk onze machines

Home / Sloophamer kraan

Huur een sloophamer en een kraan voor al uw sloopklussen

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, biedt een sloophamer, die aan een kraan of minikraan bevestigd kan worden, tegen een scherpe prijs te huur aan. Bent u bezig met het slopen van een groot bouwwerk, als particulier of als bedrijf ergens in Nederland? Huur dan bij ons de modernste machines voor uw sloopwerkzaamheden. Een sloophamer met een kraan of minikraan die wij te huur aanbieden in Noord-Holland, is altijd van goede kwaliteit en beschikbaar voor levering. Als grondverzetbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in machines voor grondwerkzaamheden, maar ook in het efficiƫnt transporteren ervan. U kunt bij ons dus altijd een uitstekende leveringsservice verwachten.

Een sloophamer met kraan of minikraan

Wij begrijpen dat elke sloopklus anders is en iedereen zijn eigen voorkeur voor machines heeft. Het is mogelijk dat u alleen een sloophamer nodig heeft of dat u er ook een kraan of minikraan bij wilt met machinist. Met andere woorden, bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. heeft u verschillende opties. We bekijken graag met u welke machines bij uw werkzaamheden of project nodig zijn en welke specifieke wensen u heeft. Voor het transport verhuren wij onze minikranen met een oprijwagen, waarmee deze op een veilige en betrouwbare wijze vervoerd worden naar de bouwplaats. Wanneer u een sloophamer met kraan of minikraan huurt, kunt u ervoor kiezen om deze door ons deskundig personeel uit Noord-Holland te laten bedienen.

Bekijk ons brede assortiment

Heeft u interesse in een sloophamer die wij te huur aanbieden in Wijdewormer, Noord-Holland? Of heeft u een ander product nodig, zoals een trilblok of een sorteergrijper? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als verhuurder van machines voor de loon- en grondverzetsector zijn wij de grootste in de regio. Wij hebben dan ook een zeer ruim assortiment aan machines, die ook nog eens uniek en geavanceerd zijn. Is een product niet beschikbaar? Dan huren wij het gewoon in, zodat het alsnog snel bij u geleverd wordt. U kunt dus zorgeloos met uw werkzaamheden aan de slag. Bel naar 0299 433 503 voor vragen en advies.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten