Vacatures
Bel nu

Sloophamer kraan

Bekijk onze machines

Home / Sloophamer kraan

Huur een sloophamer en een kraan voor al uw werkzaamheden

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, biedt sloophamers aan die aan een minikraan, mobiele kraan of een rupskraan bevestigd kunnen worden. Huur bij ons sloophamers voor al uw sloopwerkzaamheden. Een sloophamer met een kraan die wij te huur aanbieden in Noord-Holland, is altijd van goede kwaliteit. Als grondverzetbedrijf zijn wij niet alleen gespecialiseerd in machines voor grondwerkzaamheden, maar ook in het efficiënt transporteren ervan. Als zakelijke klant kunt u bij ons dus altijd uitstekende service verwachten.

Een sloophamer met (mini)kraan

Wij begrijpen dat elke klus anders is en iedereen zijn eigen voorkeur voor machines heeft. Het is mogelijk dat u alleen een sloophamer nodig heeft voor uw machine. Ook op het moment dat u een sloophamer nodig heeft met een machine, zoals een minikraan inclusief een machinist, zijn wij de juiste partij. Met andere woorden, bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. heeft u als zakelijke klant verschillende opties. We bekijken graag met u welke machines bij uw werkzaamheden of project nodig zijn en welke specifieke wensen u heeft. Wanneer u een sloophamer met minikraan huurt, wordt deze door ons deskundige personeel uit Noord-Holland bedient.

Bekijk ons brede assortiment voor de zakelijke klant

Heeft u interesse in een sloophamer die wij te huur aanbieden in Wijdewormer, Noord-Holland? Of heeft u een ander uitrustingsstuk nodig, zoals een trilblok of een sorteergrijper? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als verhuurder van machines voor de GWW-sector hebben we een zeer ruim assortiment aan machines, die ook nog eens zeer geavanceerd zijn. Is een machine niet beschikbaar? Dan kijken wij naar de beschikbaarheid om de gewenste machine in te huren. Als zakelijke klant kunt u dus zorgeloos met uw werkzaamheden aan de slag. Bel naar 0299 433 503 voor vragen en advies.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.