Vacatures
Bel nu

Sorteergrijper

Bekijk onze machines

Home / Sorteergrijper

Een sorteergrijper huren bij een deskundig bedrijf in Noord-Holland

Als uw bedrijf een sorteergrijper zoekt die te gebruiken is met uw kraan, dan zijn wij uw betrouwbare partner in Noord-Holland voor verhuur op het gebied van grondverzet. Als u in zee gaat met Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer, zetten wij onze expertise in om samen met u het uiterste uit uw project te halen. Wij bieden niet enkel de verhuur aan van de beste uitrustingsstukken, zoals een sorteergrijper voor een kraan of andere grondverzetmachines, maar ook topservice en verantwoord transport. Wij blijven op de hoogte van alle technische ontwikkelingen op het gebied van grondverzetwerkzaamheden en houden onze machines voortdurend up-to-date. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw project haalt.

Een sorteergrijper met of zonder kraan huren in Noord-Holland

De sorteergrijper, die aan een kraan wordt gemonteerd, wordt al lange tijd gebruikt voor allerlei soorten bouw- en grondwerkzaamheden. Een betrouwbare verhuur van een sorteergrijper in Noord-Holland vraagt niet alleen om kwaliteit, maar ook om een goede service. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. zorgen we ervoor dat alle machines en toebehoren altijd beschikbaar zijn. Bovendien hoort bij onze verhuur in Noord-Holland van een sorteergrijper ook een efficiënt en betrouwbaar onderhoud, waar wij ons door de jaren heen sterk in hebben gespecialiseerd. Een sorteergrijper, met of zonder mobiele kraan, huurt u dus zorgeloos bij ons. Ook voor de verhuur van een minikraan kunt u bij ons terecht, die ook met een sorteergrijper gecombineerd kan worden. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Bel ons voor vragen over onze verhuur

U vindt ons in Wijdewormer, Noord-Holland, waar wij de grootste leverancier van grondverzetmachines in de regio zijn, maar we bedienen klanten in heel Nederland. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is bovendien altijd alles beschikbaar, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van onze verhuur van een sorteergrijper, graafmachine of andere machines voor grondverzet. Heeft u meer informatie nodig? Bel naar 0299 433 503 en wij zijn u graag van dienst.

Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 2.5 – 3.5 ton     


Aansluiting
: CW0/10
Gewicht:
Onderwater gebruik: Geschikt
Materiaalnr. : SG18

Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 3.5 – 5 ton     


Aansluiting
: CW0/10
Gewicht: 225 kg
Onderwater gebruik: Geschikt
Materiaalnr. : SG6

Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 3.5 – 9 ton


Aansluiting
: CW0/10
Gewicht: +/- 300 kg
Onderwater gebruik: Geschikt
Materiaalnr. : SG13

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten