Vacatures
Bel nu

Sorteergrijper Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Sorteergrijper Noord-Holland

Een sorteergrijper huren bij een deskundig bedrijf in Noord-Holland

Als uw bedrijf in Noord-Holland of Flevoland bijvoorbeeld een sorteergrijper zoekt die te gebruiken is voor aan uw kraan, dan zijn wij uw betrouwbare partner voor verhuur op het gebied van uitrustingsstukken en grondverzetmachines aan zakelijke klanten. Als u een machine huurt van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer, zetten wij onze expertise in om het uiterste uit uw project te halen. Wij bieden niet enkel de verhuur aan van de uitrustingsstukken voor Noord-Holland en Flevoland, zoals een sorteergrijper voor uw grondverzetmachine of kraan, maar ook uitstekende service en verantwoord dieplader transport. Wij blijven op de hoogte van alle technische ontwikkelingen op het gebied van grondverzetwerkzaamheden en houden onze machines voortdurend up-to-date. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw project haalt.

Een sorteergrijper met of zonder kraan huren in Noord-Holland

De sorteergrijper, die aan een (mobiele) kraan wordt gemonteerd, wordt gebruikt voor allerlei soorten bouw- en grondwerkzaamheden. De betrouwbare verhuur van een sorteergrijper in Noord-Holland en Flevoland vraagt niet alleen om kwaliteit, maar ook om goede service. Ook voor de verhuur van een minikraan kunt u bij ons terecht, die met een sorteergrijper gecombineerd kan worden. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Een sorteergrijper huren voor uw minikraan

Bij ons kunt u als zakelijke klant een sorteergrijper huren voor allerlei soorten kranen, dus ook voor de minikraan. Deze is leverbaar met diverse soorten rotators en koppelingen. Beschikt u al over een minikraan en wilt u enkel een sorteergrijper huren? Dat kan zeker! Het is ook mogelijk om zowel de sorteergrijper als de minikraan met machinist te huren in onze verhuur, wij bieden naast de sorteergrijper allerlei soorten machines voor grondverzet in Noord-Holland en Flevoland aan.

Bel ons voor vragen over onze verhuur

U vindt ons in Wijdewormer, Noord-Holland, waar wij zakelijke klanten graag bedienen als verhuurder van grondverzetmachines in de regio of elders in Nederland. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. streven wij ernaar om aan uw wensen te kunnen voldoen, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van onze verhuur van een sorteergrijper, graafmachine of andere machines voor grondverzet in Noord-Holland en Flevoland. Heeft u meer informatie nodig? Bel naar 0299 433 503 en wij zijn u graag van dienst.

Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 2.5 – 3.5 ton     

 

 
Aansluiting: CW0/10
Gewicht:  
Geschikt onderwater: Ja
Materiaalnr.: SG18
Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 3.5 – 9 ton     

 

Aansluiting: CW0/10
Gewicht: +/- 300 kg
Geschikt onderwater: Ja
Materiaalnr.: SG5, SG13
Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 5 – 9 ton     

 

Aansluiting: CW10
Gewicht: 160 kg
Geschikt onderwater: Ja
Materiaalnr.: SG19
Overige: Geschikt voor draaikantelstuk (excl. rotor)

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten