Vacatures
Bel nu

Sorteergrijper

Bekijk onze machines

Diverse mogelijkheden wanneer u een sorteergrijper zoekt

Bent u op zoek naar de verhuur van een sorteergrijper die u kunt gebruiken met een kraan? Zoekt u ook een betrouwbaar verhuurbedrijf voor al uw grondverzetwerkzaamheden? Neem dan contact op met Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer om het beste resultaat uit uw project te halen. Wij bieden niet alleen de verhuur van de beste machines, zoals een sorteergrijper voor een kraan of andere grondverzetmachines, maar ook een topservice en een verantwoord transport. Wij blijven op de hoogte van alle technische ontwikkelingen op het gebied van grondverzetwerkzaamheden en houden onze machines voortdurend up-to-date. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw project haalt.

Een sorteergrijper met of zonder kraan huren

De sorteergrijper, die vaak een kraan wordt gemonteerd, wordt al lange tijd gebruikt voor allerlei soorten bouw- en grondwerkzaamheden. Een betrouwbare verhuur van een sorteergrijper vraagt niet alleen om kwaliteit, maar ook om een goede service. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn zorgen we ervoor dat alle machines en toebehoren altijd beschikbaar zijn. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Bovendien hoort bij onze verhuur van een sorteergrijper ook een efficiënt en betrouwbaar transport, waar wij ons door de jaren heen sterk in hebben gespecialiseerd. Een sorteergrijper, met of zonder mobiele kraan, huurt u dus zorgeloos bij ons. Ook voor de verhuur een minikraan kunt u bij ons terecht, die ook met een sorteergrijper gecombineerd kan worden. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Bel voor vragen over onze verhuur

U vindt ons in Wijdewormer, Noord-Holland, waar wij de grootste leverancier van grondverzetmachines in de regio zijn. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn is bovendien altijd alles beschikbaar, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van onze verhuur van een sorteergrijper, graafmachine of andere machines voor grondverzet. Heeft u meer informatie nodig? Bel naar 0299 433 503 en wij zijn u graag van dienst.

Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 3.5 – 5 ton     


Aansluiting
: CW0/10
Gewicht: 225 kg
Onderwater gebruik: Geschikt
Materiaalnr. : SG6

Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 3.5 – 9 ton


Aansluiting
: CW0/10
Gewicht: +/- 300 kg
Onderwater gebruik: Geschikt
Materiaalnr. : SG13

Sorteergrijper

Sorteergrijper

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting
: CW10
Gewicht: +/- 300 kg
Onderwater gebruik: Geschikt
Materiaalnr. : SG16

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten