Vacatures
Bel nu

Mobiele kraan verhuur

Bekijk onze machines

Home / Mobiele kraan verhuur Noord-Holland

De verhuur van een mobiele kraan in Noord-Holland

Een mobiele kraan van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, huurt u met machinist en GPS. De mobiele kraan van onze verhuur in Noord-Holland is in sommige gevallen voorzien van een draaikantelstuk. Op deze manier kunt u overal gemakkelijk bij. Wij bieden de mobiele kraan bij onze verhuur in Noord-Holland aan met een gecertificeerde en ervaren machinist. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden bij uw bedrijf naar behoren worden uitgevoerd.

Een mobiele kraan voor ieder gewicht met GPS vindt u bij onze verhuur in Noord-Holland

Een mobiele kraan moet zwaar genoeg zijn om het gewicht van de last te dragen. Daarom heeft u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. de keuze uit kranen van verschillende gewichten. Wij hebben een mobiele kraan van acht, veertien en zeventien ton in de verhuur en deze komen met een ervaren machinist. Ook beschikken de kranen over het meest geavanceerde toebehoren en uitrustingsstukken. Zo kunt u een mobiele kraan met GPS huren. Bent u eerder op zoek naar een kraan die is voorzien van rupsbanden? Bekijk dan ook eens onze mogelijkheden op het gebied van rupskranen met machinist.

Vraag om persoonlijk advies

Voor uw werkzaamheden is het belangrijk dat u voorzien bent van de juiste mobiele kraan met een goede machinist en eventueel een GPS. Daarom bieden wij de geschikte mobiele kraan voor uw project in Nederland aan bij onze verhuur in Noord-Holland. Wij geven u graag persoonlijk advies over wat voor u als zakelijke klant de juiste mobiele kraan met machinist en GPS is uit ons assortiment voor verhuur in Wijdewormer, Noord-Holland. Daarnaast hebben we diverse toebehoren voor machines te koop staan. Wilt u meer weten of ontvangt u graag advies? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar 0299 – 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.