Vacatures
Bel nu

Mobiele kraan verhuur

Bekijk onze machines

Home / Mobiele kraan verhuur

Mobiele kraan verhuur in Noord-Holland

Een mobiele kraan van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, is altijd zeer wendbaar. Daarnaast is deze eenvoudig te huren. Tijdens uw werkzaamheden moet u immers bewegingsvrijheid hebben. Onze mobiele kranen zijn dan ook voorzien van een draaikantelstuk, zodat u de cabine eenvoudig kunt draaien. Op deze manier kunt u overal gemakkelijk bij en ziet u eenvoudig wat u doet. Ook boekt u flinke tijdwinst, omdat u niet voor iedere handeling de machine hoeft te verplaatsen.

Een mobiele kraan voor ieder gewicht: u vindt hem bij onze verhuur in Noord-Holland

Een mobiele kraan moet zwaar genoeg zijn om het gewicht van de last te dragen. Daarom heeft u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. de keuze uit kranen van verschillende gewichten. Zo heeft u altijd voldoende contragewicht om de zwaarste lasten te dragen. Wij hebben een mobiele kraan van 13, 14 en 17 ton in de verhuur. Al deze kranen hebben overdruk en zijn desgewenst voorzien van rupsbanden. Ook beschikken de kranen over de meest geavanceerde toebehoren, zoals gps en een driedelige giek.

Vraag om persoonlijk advies

Voor veel werkzaamheden is het belangrijk dat u voorzien bent van de juiste mobiele kraan. Daarom bieden wij de geschikte mobiele kraan voor uw project in Nederland aan bij onze verhuur in Noord-Holland. De juiste mobiele kraan heeft genoeg bewegingsvrijheid en biedt voldoende contragewicht. Wij geven u graag persoonlijk advies over wat voor u de juiste mobiele kraan is uit ons assortiment voor verhuur in Wijdewormer, Noord-Holland. Daarnaast hebben we ook diverse toebehoren voor machines te koop staan. Wilt u meer weten of ontvangt u graag advies? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar 0299 – 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten