Vacatures
Bel nu

Rupskraan verhuur

Bekijk onze machines

Een rupskraan voor de verhuur is ideaal onder alle omstandigheden

Een rupskraan is een ideale machine voor de verhuur wanneer u er een nodig heeft. Dit is namelijk een machine die u slechts voor een enkele klus nodig heeft, en verder niet vaak gebruikt. Het is daarom niet nodig om een rupskraan te kopen. Gelukkig heeft Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer diverse typen rupskranen in het ruime aanbod. Hoe zwaar de last ook is die u wilt verplaatsen en op welke ondergrond u ook werkt, met een van onze rupskranen lukt het altijd.

Welke rupskraan uit onze verhuur is het meest geschikt voor u?

Om het antwoord op deze vraag te vinden, helpen wij u uiteraard graag. Vertel ons wat precies uw wensen zijn en we voorzien u van persoonlijk advies. Onze rupskranen zijn verkrijgbaar met verschillende gewichten, variërend van 16 tot 40 ton en eventueel voorzien van diverse toebehoren. Ook zijn de rupskranen voorzien van extra sterke rupskranen, zodat u moeiteloos op iedere ondergrond kunt werken.

Toebehoren voor iedere klus

Om het maximale te halen uit de rupskraan die u voor de verhuur in huis heeft gehaald, is het belangrijk om te beschikken over de juiste toebehoren. Zo haalt u het maximale uit uw rupskraan. Wanneer u een rupskraan huurt bij Niek Konijn Loon & Verhuurbedrijf, passen wij deze eenvoudig exact aan uw wensen en behoeften aan. Combineer de machine met diverse grijpers, knijpers, kantelbakken of palletvorken om allerlei goederen eenvoudig te kunnen verplaatsen. Maar dat is nog niet alles. Het is ook mogelijk om de rupskraan om te vormen tot werktuig, met bijvoorbeeld diverse sloophamers of verlenggieken.

Interesse in het huren van een rupskraan of andere machine?

Zou u een rupskraan willen huren of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor de verhuur van andere machines? Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing. Voor persoonlijk advies belt u naar 0299 – 433503.

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten