Vacatures
Bel nu

Rupskraan verhuur

Bekijk onze machines

Home / Rupskraan verhuur

Een rupskraan uit de verhuur: ideaal onder alle omstandigheden

Een rupskraan is een ideale machine voor de verhuur wanneer u er een nodig heeft. Zeker wanneer u de machine slechts voor een enkele klus nodig heeft, is het verstandig om hem te huren. Gelukkig heeft Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer diverse typen rupskranen in het ruime aanbod. Hoe zwaar de last ook is die u wilt verplaatsen en op welke ondergrond u ook werkt, met één van onze rupskranen lukt het altijd.

Welke rupskraan uit onze verhuur is het meest geschikt voor u?

Om het antwoord op deze vraag te vinden, helpen wij u uiteraard graag. Vertel ons wat precies uw wensen zijn en we voorzien u van persoonlijk advies. Onze rupskranen zijn verkrijgbaar met verschillende gewichten, variërend van 16 tot 40 ton en eventueel voorzien van diverse toebehoren. Ook zijn de rupskranen voorzien van extra sterke rupskranen, zodat u moeiteloos op iedere ondergrond kunt werken. Daarnaast kunt u uit onze verhuur in Noord-Holland ook de volgende rupskranen huren:

  • Een rupskraan met longreach én met gps
  • Een rupskraan met overdruk
  • Een rupskraan met een lange giek

De verhuur van een rupskraan met longreach en gps

In onze verhuur vindt u ook een rupskraan met longreach en gps. Deze rupskraan heeft een verzwaard gewicht, waardoor u een groter horizontaal bereik heeft. Daarnaast is deze rupskraan te huren met het 3D Trimble gps-systeem. Hiermee worden positiebepaling, uitzetwerk en uiterst nauwkeurig graven een stuk gemakkelijker. We vertellen u graag meer over onze verhuur en of een rupskraan met longreach en gps geschikt is voor uw project.

Een rupskraan met overdruk

Wanneer u graag een rupskraan wilt huren met overdruk, zijn we u graag van dienst. Een rupskraan met overdruk is erg belangrijk als bescherming tegen schadelijke stoffen tijdens het werken. Het systeem meet of er druk blijft en zorgt ervoor dat gevaarlijke stoffen de machine niet binnendringen. Heeft u zelf een rupskraan met overdruk of wilt u deze graag kopen? Dan verkopen we ook geschikte overdrukfilters.

Rupskraan met lange giek huren in Noord-Holland

Wanneer u een rupskraan met een lange giek wilt huren van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, is dit geen enkel probleem. Wanneer u een rupskraan kiest uit onze verhuur, passen wij deze eenvoudig aan uw wensen en behoeften aan. Combineer de machine met diverse grijpers, knijpers, kantelbakken of palletvorken om allerlei goederen eenvoudig te kunnen verplaatsen. Zo is het ook mogelijk om een rupskraan met lange giek te huren bij ons bedrijf in Noord-Holland. Door een lange giek op uw rupskraan te laten zetten wanneer u deze bij ons komt huren, wordt het een werktuig dat geschikt is voor diverse projecten in Noord-Holland of elders in Nederland.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een rupskraan huren van ons in Noord-Holland, zoals een rupskraan met lange giek, overdruk, longreach en gps? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor de verhuur van andere machines, zoals een trekker met waterwagen of een mobiele kraan? Wij vinden graag samen met u de beste oplossing. Voor persoonlijk advies belt u naar 0299 – 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten