Vacatures
Bel nu

Rupskraan verhuur

Bekijk onze machines

Home / Rupskraan verhuur

Een rupskraan uit de verhuur: ideaal onder alle omstandigheden

Als u op zoek bent naar een rupskraan met machinist, kunt u uitstekend terecht bij onze verhuur in Noord-Holland. Heeft u de machine voor uw klus nodig? Huur dan eenvoudig een rupskraan. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer heeft diverse typen rupskranen in het ruime aanbod. Hoe zwaar de last ook is die u wilt verplaatsen en op welke ondergrond u ook werkt, met één van onze rupskranen lukt het altijd. Als u als zakelijke klant een rupskraan via ons bedrijf in Noord-Holland gaat huren, wordt deze bovendien altijd bemand met een ervaren machinist.

Welke rupskraan uit onze verhuur is het meest geschikt voor u?

Om het antwoord op deze vraag te vinden, helpen wij u uiteraard graag. Vertel ons wat uw wensen precies zijn en we voorzien u van persoonlijk advies. Onze rupskranen zijn verkrijgbaar met verschillende gewichten, variërend van 16 tot 40 ton en eventueel voorzien van diverse toebehoren. Bij het huren van een rupskraan met ervaren machinist heeft u bovendien meerdere mogelijkheden; u huurt een rupskraan bij onze verhuur in Noord-Holland eventueel met:

  • Longreach én met GPS
  • Overdruk
  • Een lange giek

De verhuur van een rupskraan met longreach en GPS

In onze verhuur vindt u ook een rupskraan met longreach en GPS. Deze rupskraan heeft een verlengde giek, waardoor u een groter bereik heeft. Daarnaast is deze rupskraan te huren met het 3D GPS-systeem. Hiermee wordt positiebepaling, uitzetwerk en uiterst nauwkeurig graven een stuk gemakkelijker. We vertellen u graag meer over onze verhuur en of een rupskraan met longreach en GPS geschikt is voor uw project.

Een rupskraan met overdruk

Wanneer u graag een rupskraan wilt huren met overdruk, zijn we u graag van dienst. Een rupskraan met overdruk is erg belangrijk als bescherming tegen schadelijke stoffen tijdens het werken. De filters zorgen ervoor dat gevaarlijke stoffen de machine niet binnendringen. Heeft u zelf een rupskraan met overdruk en wilt u graag overdrukfilters kopen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als verkooppunt van Freshfilter kunt u voor alle gangbare overdrukfilters bij ons terecht.

Rupskraan met lange giek huren in Noord-Holland

Wanneer u een rupskraan met een lange giek wilt huren van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, is dit geen enkel probleem. Wanneer u een rupskraan kiest uit onze verhuur, passen wij deze eenvoudig aan uw wensen en behoeften aan. Combineer de machine met diverse grijpers, knijpers, kantelbakken of palletvorken. Met een lange giek op de rupskraan die u bij ons komt huren, heeft de kraan nog meer mogelijkheden voor uw projecten in Noord-Holland of elders in Nederland.

Een rupskraan met machinist huren voor zakelijk gebruik in Noord-Holland

Als u een rupskraan met een lange giek gaat huren bij ons in Noord-Holland, bent u altijd verzekerd van een rupskraan met een gecertificeerde machinist. Onze machinisten hebben veel ervaring en weten precies hoe ze de klus moeten klaren. Bij ons bedrijf kunt u dan ook eenvoudig een rupskraan met machinist huren in Noord-Holland.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een rupskraan huren van ons in Noord-Holland, zoals een rupskraan met lange giek (longreach), overdruk en/of GPS? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verhuur van andere machines, zoals een trekker met waterwagen of een mobiele kraan? Wij vinden graag samen de beste oplossing. Voor persoonlijk advies belt u naar 0299 – 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.