Vacatures
Bel nu

Trekker met waterwagen huren Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Trekker met waterwagen huren Noord-Holland

Trekker met waterwagen huren in Noord-Holland

Wilt u graag een trekker met waterwagen huren bij een professioneel verhuurbedrijf in Noord-Holland? Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, kunt u uitstekend een kwalitatief hoogwaardige trekker met waterwagen huren. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines. Wij beschikken in ons familiebedrijf over een team met vakkundig personeel en spelen te allen tijde in op de ontwikkelingen binnen onze branche. Ons bedrijf is gevestigd in Noord-Holland, maar we bedienen klanten in heel Nederland.

Een trekker met waterwagen huren van ons professionele bedrijf in Noord-Holland

Wanneer u een trekker met waterwagen wilt huren in Noord-Holland of elders in Nederland, bent u bij ons bedrijf op de juiste plek. Zo hebben we bijvoorbeeld een trekker met waterwagen met een inhoud van 1600 liter. De waterwagen bevat een vloeistof gekoelde pomp, een zuigarm, een turbovuller met een maximale zuigtijd van drie minuten, een hydraulische slanghaspel om bomen water te geven, een achteruitrijcamera en achteruitrijsignalering. Kortom: een uitstekende machine om diverse werkzaamheden mee te verrichten.

Ontdek ons uitgebreide aanbod

U kunt bij ons in Noord-Holland niet alleen een trekker met waterwagen huren, maar ook diverse andere machines, trekkers en uitrustingsstukken. We bieden bijvoorbeeld ook een zeefbak en een schudbak te huur aan. Heeft u interesse in het huren van een van onze machines of uitrustingsstukken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0299 – 433 503. We helpen u graag!

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten