Vacatures
Bel nu

Trekker met waterwagen huren Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Trekker met waterwagen huren Noord-Holland

Trekker met waterwagen huren in Noord-Holland

Wilt u graag een trekker met waterwagen huren bij een professioneel verhuurbedrijf in Noord-Holland? Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, kunt u uitstekend een kwalitatief hoogwaardige trekker met waterwagen huren. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines aan bedrijven. Wij beschikken in ons familiebedrijf over een team met vakkundig personeel en spelen te allen tijde in op de ontwikkelingen binnen onze branche. Ons bedrijf is gevestigd in Noord-Holland, maar we bedienen zakelijke klanten in heel Nederland.

Een trekker met waterwagen huren van ons professionele bedrijf in Noord-Holland

Wanneer u een trekker met waterwagen wilt huren in Noord-Holland of elders in Nederland, bent u bij ons bedrijf op de juiste plek. Zo hebben we bijvoorbeeld een trekker met waterwagen met een inhoud van 1600 liter. De waterwagen bevat een vloeistof gekoelde pomp, een zuigarm, een turbovuller die binnen drie minuten volledig gevuld is, een hydraulische slanghaspel om bomen water te geven, een achteruitrijcamera en achteruitrijsignalering. Kortom: een uitstekende machine om diverse werkzaamheden mee te verrichten.

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Als zakelijke klant kunt u bij ons in Noord-Holland niet alleen een trekker met waterwagen huren, maar ook diverse andere machines. Daarnaast bieden we ook uitrustingsstukken te huur aan, zoals een zeefbak en een schudbak. Heeft u interesse in het huren van een van onze machines of uitrustingsstukken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0299 – 433 503. We helpen u graag!

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.