Vacatures
Bel nu

Zeefbak huren Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Zeefbak huren Noord-Holland

Een zeefbak huren in Noord-Holland

Wilt u graag een zeefbak huren bij een professioneel bedrijf in Noord-Holland voor het zeven van toplagen bij uw bouwproject? Dan helpen wij u graag verder! Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, kunt u namelijk uitstekend terecht voor het huren van een zeefbak en diverse andere uitrustingsstukken voor bedrijven. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief hoogwaardige machines en uitrustingsstukken voor de bouw. Ons familiebedrijf bestaat uit een vakkundig team met enthousiaste medewerkers. We helpen u als zakelijke klant dan ook graag met het vinden van een geschikte oplossing.

Een geschikte zeefbak huren voor uw project in Noord-Holland

Wanneer u een zeefbak wilt huren van ons bedrijf in Noord-Holland, bent u van harte welkom. Voor al onze machines hebben we namelijk een ruim assortiment aan uitrustingsstukken, welke ook voor de losse verhuur beschikbaar zijn. Verschillende machines en uitrustingsstukken die u bij ons huurt zijn bijvoorbeeld een mobiele kraan, een minikraan en een schudbak. Wanneer u besluit om uw zeefbak bij ons bedrijf uit Noord-Holland te huren, profiteert u van diverse voordelen. Zo zijn we vooruitstrevend en volgen we de nieuwste ontwikkelingen en disciplines op de voet, waardoor u altijd hoogwaardige materiaal huurt voor uw project. Wij zijn oplossingsgericht en werken samen met onze opdrachtgever tot een optimaal resultaat.

Huur direct uw gewenste machine of uitrustingsstuk

Heeft u als zakelijke klant interesse in het huren van een zeefbak of ander uitrustingsstuk van ons bedrijf in Wijdewormer in Noord-Holland? Of wilt u graag meer informatie over het huren van machines, zoals een trekker? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van deskundig advies en beantwoorden al uw vragen. U bereikt ons door te bellen naar 0299 – 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.