Vacatures
Bel nu

Minikraan verhuur

Bekijk onze machines

Home / Minikraan verhuur Noord-Holland

Een minikraan uit onze verhuur in Noord-Holland

Op een bouwplaats heeft u doorgaans weinig werkruimte en veel vervuilde lucht, waardoor een minikraan met overdruk uit onze verhuur in Noord-Holland een uitstekende investering is. Ons focusgebied is Noord-Holland, maar we verhuren onze machines aan bedrijven door heel Nederland. Minikranen zijn met name geschikt voor lichtere lasten. Deze kranen hebben een contragewicht tot 9,5 ton. Daarnaast hebben de kranen een kleine draaicirkel en zijn ze maximaal 220 centimeter breed en maximaal 260 centimeter hoog. Zo kunt u zelfs verfijnde klussen klaren op de meest krappe bouwplaatsen. Als u een minikraan gaat huren, wordt deze geleverd met een ervaren machinist.

Een geschikte minikraan uit onze verhuur in Noord-Holland

Alle minikranen van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer zijn geschikt voor veel verschillende ondergronden. Dankzij de rupsbanden van de minikranen kunt u ook op zandgronden werken, zonder dat er kans is op verzakking. Daarbij beschikken alle kranen over een krachtige motor, zodat u zich zonder problemen voortbeweegt over het bouwterrein. Veel van onze kranen zijn bijvoorbeeld voorzien van rupsbanden. Daarnaast bieden we in onze verhuur in Noord-Holland een minikraan met machinist ook met overdruk aan. Zo voert u uw werkzaamheden uit zonder de vervuilde lucht van buiten in te ademen. Heeft u zelf een machine met overdruk en wilt u dus geen minikraan met machinist huren? Dan koopt u bij ons ook geschikte filters voor overdruk.

Begin met het huren van een minikraan met machinist voor de beste toepassing

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt, wanneer u besluit om een minikraan met machinist en overdruk te huren uit de verhuur van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland. Alleen zo kunt u uw klus tot een goed einde brengen. Daarom adviseren wij u graag over de juiste minikraan, zoals een minikraan met overdruk, die wij voor u in de verhuur beschikbaar hebben in Noord-Holland. Ook geven we u graag meer informatie over het huren van een minikraan met machinist. Neem hiervoor contact met ons op via 0299 – 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten