Vacatures
Bel nu

Minikraan verhuur

Bekijk onze machines

Home / Minikraan verhuur Noord-Holland

Een minikraan uit onze verhuur in Noord-Holland

Op een bouwplaats kunt u te maken krijgen met weinig werkruimte of veel vervuilde lucht, waardoor het huren van een minikraan met overdruk uit onze verhuur in Noord-Holland een uitstekende keuze is. Ons focusgebied is Noord-Holland, maar we verhuren onze machines aan bedrijven door heel Nederland. Minikranen zijn met name geschikt voor kleinere projecten. U kunt hiermee zelfs verfijnde klussen klaren op de meest krappe bouwplaatsen. Als u een minikraan gaat huren, wordt deze geleverd met een ervaren machinist.

Een geschikte minikraan uit onze verhuur in Noord-Holland

Alle minikranen van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer zijn geschikt voor veel verschillende ondergronden en zijn voorzien van rupsbanden. Daarnaast bieden we in onze verhuur in Noord-Holland een minikraan met machinist ook met overdruk aan. Zo zijn onze machines ook geschikt voor werkzaamheden in vervuilde grond. Naast het huren van een minikraan met machinist, koopt u bij onze verhuur ook geschikte filters voor overdruk.

Begin met het huren van een minikraan met machinist

Besluit u als zakelijke klant om een minikraan met machinist en overdruk te huren bij onze verhuur in Wijdewormer, Noord-Holland? Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. biedt – naast een minikraan – diverse andere grondverzetmachines aan met ervaren machinisten. Met een van onze machines kunt u uw project tot een goed einde brengen. Daarom adviseren wij u graag over het huren van de juiste minikraan met machinist, zoals een minikraan met overdruk, die wij voor u in onze verhuur in Noord-Holland beschikbaar hebben. Neem hiervoor contact met ons op via 0299 – 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.