Vacatures
Bel nu

Minikraan verhuur

Bekijk onze machines

Er is altijd ruimte voor deze minikraan uit onze verhuur

Op een bouwplaats heeft u niet altijd veel werkruimte, waardoor u op zoek kunt zijn naar een minikraan en een partij die zich bezighoudt met de verhuur ervan. Minikranen zijn met name geschikt voor lichtere lasten. Deze kranen hebben een contragewicht tot 9,5 ton. De kranen hebben een kleine draaicirkel en zijn maximaal 220 centimeter breed en maximaal 260 centimeter hoog. Zo heeft u altijd voldoende ruimte op de bouwplaats.

Een minikraan voor de verhuur is geschikt voor alle bouwomstandigheden

Alle minikranen van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. te Wijdewormer zijn geschikt voor veel verschillende ondergronden. Dankzij de rupsbanden van de minikranen kunt u ook op zandgronden werken, zonder dat er kans is op verzakkingen. Daarbij beschikken alle kranen over een krachtige motor, zodat u zich zonder problemen voortbeweegt over het bouwterrein. Veel van onze kranen zijn bijvoorbeeld voorzien van rupsbanden.

Welke minikraan uit de verhuur is het meest geschikt?

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt wanneer u besluit over te gaan tot de huur van een minikraan van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn, inclusief het juiste toebehoren. Alleen zo kunt u uw klus tot een goed einde brengen. Daarom adviseren wij u graag over de juiste minikraan die wij voor u in de verhuur beschikbaar hebben. Neem hiervoor contact met ons op via 0299 – 433503.

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten