Vacatures
Bel nu

Grondverzetmachines

Bekijk onze machines

Home / Grondverzetmachines Noord-Holland

Het grootste aanbod aan grondverzetmachines in Noord-Holland

Voor een uitgebreid aanbod aan grondverzetmachines voor de zakelijk markt gaat u naar de specialist in Noord-Holland: Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer. In onze verhuur hebben we het grootste aanbod aan grondverzetmachines met machinist voor diverse soorten grondverzet in Noord-Holland. We verhuren echter aan bedrijven door heel Nederland. U vindt bij ons diverse soorten machines, zoals verschillende soorten kranen, shovels en trekkers. Met de machines uit onze verhuur in Noord-Holland voert u iedere klus op het gebied van grondverzet zonder problemen uit. Heeft u hier advies bij nodig? Doe dan een beroep op onze specialisten.

De voordelen van het huren van grondverzetmachines bij ons in Noord-Holland

Wanneer u zich bezighoudt met grondverzet in Noord-Holland of elders in Nederland, heeft verhuur van machines diverse voordelen. U hoeft de machines bijvoorbeeld niet zelf te onderhouden. Verder komen wij gewoon bij uw project langs met de gewenste grondverzetmachines, zoals een trekker met waterwagen, en met een ervaren machinist om de machines te besturen. Zo gemakkelijk is verhuur van machines voor grondverzet.

Grondverzetmachines met machinist huren

Bij ons bent u op de goede plek voor de verhuur van grondverzetmachines met machinist in Noord-Holland. Wij verhuren niet alleen grondverzetmachines, maar zorgen ook dat er een ervaren machinist aanwezig is met de juiste certificaten om de machine te besturen. Met de verhuur van onze grondverzetmachines met machinist weet u zeker dat de werkzaamheden van uw bedrijf naar wens worden uitgevoerd. Onze machinisten zijn ervaren, deskundig en zijn gecertificeerd om onze machines te besturen.

Profiteer ook van de voordelen

Wanneer u werkzaamheden op het gebied van grondverzet wilt gaan uitvoeren in Noord-Holland of elders in Nederland, dan is het goed te weten welke voordelen wij u aanbieden als specialist in de verhuur van machines voor grondverzet met machinist, inclusief toebehoren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van diverse grondverzetmachines voor zakelijke klanten. We bieden ook diverse uitrustingsstukken aan, zoals een sloophamer. Hier vertellen wij u graag meer over. Bel daarom voor meer informatie over het huren van grondverzetmachines met een machinist naar 0299 – 433 503. Dan voorzien wij u van persoonlijk advies en meer informatie over ons bedrijf in Wijdewormer. Zo weet u zeker dat u uw project met de juiste machines tot een goed einde brengt.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton


Aansluiting
: CW10
Materiaalnr.: OB1

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.