Vacatures
Bel nu

Grondverzetmachines

Bekijk onze machines

Kies voor het grootste aanbod aan grondverzetmachines in de kop van Noord-Holland

Voor een uitgebreid aanbod aan grondverzetmachines gaat u naar de specialist in Noord-Holland, Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf. Wij hebben het grootste aanbod aan grondverzetmachines in het noorden van Noord-Holland (grofweg de regio ten noorden van Amsterdam). U vindt bij ons diverse soorten machines, zoals verschillende soorten kranen, shovels, trekkers en toebehoren. Zo voert u, zonder dat u een specialist in verhuur hoeft te zoeken, iedere klus op het gebied van grondverzet zonder problemen uit. Heeft u hier hulp bij nodig? Doe dan een beroep op onze specialisten.

De voordelen van het huren van grondverzetmachines

Wanneer u zich bezig houdt met grondverzet heeft verhuur van machines voordelen ten opzichte van kopen. Dit is in veel gevallen niet alleen goedkoper, maar ook hoeft u de machines niet te onderhouden. Verder kunt u de grondverzetmachines ook gebruiken wanneer u weinig ruimte heeft, want u hoeft de machines niet voor langere tijd te stallen. Na de huurperiode breng u de machines namelijk gewoon weer terug. Zo makkelijk is verhuur van machines voor grondverzet.

Profiteer ook van de voordelen

Wanneer u werkzaamheden op het gebied van grondverzet wilt gaan doen, dan is het goed te weten welke voordelen wij u als specialist in de verhuur van machines voor grondverzet, zoals diepladers, kunnen bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van diverse grondverzetmachines, inclusief toebehoren. Hier vertellen wij u graag meer over. Bel daarom voor meer informatie naar 0299 – 433503. Dan voorzien wij u van persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat u uw klus met de juiste machines tot een goed einde brengt.

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten