Vacatures
Bel nu

Grondverzetmachines

Bekijk onze machines

Home / Grondverzetmachines

Het grootste aanbod aan grondverzetmachines in Noord-Holland

Voor een uitgebreid aanbod aan grondverzetmachines gaat u naar de specialist in Noord-Holland: Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer. Wij hebben het grootste aanbod aan grondverzetmachines voor diverse soorten grondverzet in Noord-Holland, maar we leveren en verhuren door heel Nederland. U vindt bij ons diverse soorten machines, zoals verschillende soorten kranen, shovels, trekkers en toebehoren. Met de machines uit onze verhuur voert u iedere klus op het gebied van grondverzet zonder problemen uit. Heeft u hier hulp bij nodig? Doe dan een beroep op onze specialisten.

De voordelen van het huren van grondverzetmachines bij ons in Noord-Holland

Wanneer u zich bezighoudt met grondverzet in Noord-Holland of elders in Nederland, heeft verhuur van machines voordelen ten opzichte van kopen. Dit is in veel gevallen niet alleen goedkoper, maar ook hoeft u de machines niet te onderhouden. Verder kunt u de grondverzetmachines, zoals een trekker met waterwagen, ook gebruiken wanneer u weinig ruimte heeft, want u hoeft de machines niet voor langere tijd te stallen. Na de huurperiode brengt u de machines namelijk gewoon weer terug. Zo gemakkelijk is verhuur van machines voor grondverzet.

Profiteer ook van de voordelen

Wanneer u werkzaamheden op het gebied van grondverzet wilt gaan uitvoeren in Noord-Holland of elders in Nederland, dan is het goed te weten welke voordelen wij u aanbieden als specialist in de verhuur van machines voor grondverzet, zoals een sloophamer kraan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van diverse grondverzetmachines, inclusief toebehoren. Hier vertellen wij u graag meer over. Bel daarom voor meer informatie naar 0299 – 433 503. Dan voorzien wij u van persoonlijk advies en meer informatie over ons bedrijf in Wijdewormer. Zo weet u zeker dat u uw klus met de juiste machines tot een goed einde brengt.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten