Vacatures
Bel nu

Sloophamer huren

Bekijk onze machines

Home / Sloophamer huren

Sloophamer huren

Een sloophamer, ook wel een prikker genoemd, kunt u eenvoudig huren bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer. Wij beschikken over verschillende soorten sloophamers voor diverse machineklassen. Hierdoor hebben wij voor ieder type machine – van licht- tot zwaargewicht – een sloophamer die u kunt huren.

De juiste sloophamer huren

Door de hulp in te schakelen van ons grondverzetbedrijf, huurt u de geschikte sloophamer voor uw machine. Het gewicht van de sloophamers is namelijk afhankelijk van voor welke machineklasse ze geschikt zijn. Met een grotere en zwaardere machine kunt u dus een krachtigere sloophamer huren, waardoor u gemakkelijker het zware sloopwerk uitvoert. Onze specialisten kijken graag met u mee naar welke sloophamer geschikt is voor uw machine en geven u hier deskundig advies over. Beschikt u zelf niet over de juiste machine voor een sloophamer? Huur dan een sloophamer met kraan en machinist in.

Verlicht uw werkzaamheden

Een sloophamer huren zorgt ervoor dat zwaar werk een stuk lichter wordt. Voor de verhuur van toebehoren in Noord-Holland of elders in Nederland, zit u bij ons gegarandeerd goed. Ons gespecialiseerde verhuurbedrijf zet zich dag in dag uit in voor onze zakelijke klanten en hun projecten. Bel naar 0299-433503 voor het aanvragen van een machine of toebehoren.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.