Vacatures
Bel nu

Toebehoren verhuur Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Toebehoren verhuur Noord-Holland

Toebehoren uit onze verhuur in Noord-Holland

Als u op zoek bent naar machines en toebehoren voor grondverzet bij u in Almere, zit u bij onze verhuur in Noord-Holland goed. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer heeft een ruim aanbod aan verschillende machines, zoals shovels en kranen, die u als zakelijke klant kunt huren. Ook vindt u in onze verhuur diverse toebehoren voor deze machines, zoals een trilblok of uitrustingsstukken. Bij ons bedrijf vindt u een uitgebreid assortiment aan machines en wij helpen u graag met het huren van de juiste machines voor uw bedrijf.

Toebehoren voor grondverzetmachines in Noord-Holland

Huur vanuit Almere of elders in Nederland een trilblok voor een minikraan of huur andere toebehoren bij onze verhuur in Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Noord-Holland, maar we verhuren door heel Nederland. Naast toebehoren vindt u ook machines, shovels en trekkers met ervaren machinisten. Heeft u een helpende hand nodig met grondverzetwerkzaamheden of bent u op zoek naar de juiste uitrustingstukken voor een graafmachine ten behoeve van uw werkzaamheden in Almere of elders, vindt u in onze verhuur in Noord-Holland. Hierbij denkt u aan kantelbakken, vleugelbakken, verlenggieken of sorteergrijpers. Bijna alles wat u kunt bedenken op het gebied van grondverzet, vindt u in onze verhuur in Noord-Holland en huurt u onder andere voor uw project in Almere. Het is voor particuliere en zakelijke klanten ook mogelijk om machines die wij niet meer verhuren bij ons te kopen.

Huur alles wat u nodig heeft voor grondverzet

Als u graag kranen en toebehoren wilt huren voor uw bedrijf in Almere, vindt u deze bij onze verhuur in Noord-Holland. Neem contact met ons op door te bellen naar 0299 – 433 503. Ook als u zelf interesse heeft om machinist te worden bij ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben hier diverse vacatures voor. Wij helpen u graag met alle vragen en informatie die u nodig heeft.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.