Vacatures
Bel nu

Sorteergrijper

Bekijk onze machines

Home / Toebehoren verhuur Noord-Holland

Toebehoren uit onze verhuur in Noord-Holland

Als u op zoek bent naar machines voor grondverzet en toebehoren, zit u bij onze verhuur in Noord-Holland en Flevoland, zoals Almere goed. Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer heeft een ruim aanbod aan verschillende machines, zoals shovels en kranen, die u kunt huren. Ook vindt u in onze verhuur in Noord-Holland en Flevoland, zoals Almere diverse toebehoren voor deze machines, zoals een trilblok of uitrustingsstukken. De keuze is gigantisch bij ons bedrijf en wij helpen u graag met het huren van de juiste machines en apparatuur.

Toebehoren voor grondverzetmachines in Noord-Holland

Huur een trilblok voor een minikraan of huur andere toebehoren bij onze verhuur in Noord-Holland en Flevoland, zoals Almere. Wij zijn gevestigd in Noord-Holland, maar we verhuren door heel Nederland. Naast toebehoren vindt u ook kranen en shovels met machinist. U hoeft dus niet zelf uw grondwerk te verrichten, want daar hebben we experts voor in dienst. Ook andere toebehoren zoals uitrustingsstukken voor een graafmachine vindt u in onze verhuur in Noord-Holland en Flevoland, zoals Almere. Hierbij denkt u aan kantelbakken, vleugelbakken, verlenggieken of sorteergrijpers. Bijna alles wat u kunt bedenken op het gebied van grondverzet, vindt u in onze verhuur. Het is ook mogelijk om machines bij ons te kopen in plaats van te huren.

Huur alles wat u nodig heeft voor grondverzet

Wilt u graag kranen en toebehoren huren bij onze verhuur in Noord-Holland en Almere? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0299 – 433 503. Ook als u zelf interesse heeft om machinist te worden bij ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben hier diverse vacatures voor. Wij helpen u graag met alle vragen en informatie die u nodig heeft.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten