Vacatures
Bel nu

Vacature kraanmachinist Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Vacature kraanmachinist Noord-Holland

Vacature voor kraanmachinist in Noord-Holland

Wilt u graag solliciteren op een vacature voor kraanmachinist of shovelmachinist en bent u woonachtig in onze regio? Dit is uw kans om ons team te komen versterken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste machinisten. We vertellen u hier graag meer over om uw enthousiasme aan te wakkeren.

Bent u degene die de vacature van kraanmachinist in Noord-Holland vervult?

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is een familiebedrijf dat opgericht is in 1979. Wij zijn een allround organisatie voor de GWW-sector. De hoofdactiviteit bestaat uit de verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken. Ons machinepark bestaat daarnaast uit modern en goed onderhouden materieel. Wij hebben een hecht team met enthousiaste en vakkundige medewerkers die altijd voor ons en onze opdrachtgevers klaar staan.

Solliciteer direct op een van onze functies!

Bent u enthousiast geworden van de vacature kraanmachinist of shovelmachinist in Noord-Holland en bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren door uw cv te sturen naar nick@niekkonijn.nl. Voor meer informatie omtrent onze vacatures kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op 0299 – 433 503.

Niek Konijn B.V.