Vacatures
Bel nu

Trilblok verhuur

Bekijk onze machines

Home / Trilblok verhuur

Een hoge kwaliteit trilblok via onze verhuur

Heeft u een trilblok nodig voor bijvoorbeeld de aanleg van een schoeiing en zoekt u een betrouwbare verhuur? Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. vindt u als zakelijke klant direct wat u zoekt en kunt u een trilblok, met of zonder klem, voor een minikraan, een midikraan, een mobiele kraan of een rupskraan huren. Dankzij onze complete service en een groot assortiment, kunt u voor elke zakelijke grondverzetklus bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag bij de verhuur van een trilblok of op het moment dat een trilblok met minikraan wilt huren.

Een trilblok met een moderne kraan vindt u bij onze verhuur

Een trilblok met kraan kan perfect gebruikt worden bij het trillen van de palen bij bijvoorbeeld het onderhoud van het riool en het trillen van stalen damwanden. Een trilblok dat u bij ons kunt huren, is eenvoudig aan een minikraan of graafmachine te koppelen. Is uw bedrijf met een groot project bezig en heeft u meer uitrustingsstukken voor een graafmachine nodig? Of wilt u een tweedehands graafmachine kopen? Dan zijn wij u uiteraard ook perfect van dienst. We verkopen onze tweedehands graafmachines namelijk zowel aan zakelijke als particuliere klanten.

Een trilblok met klem huren voor damwanden

Een groot deel van de trilblokken, die u in onze verhuur vindt, zijn geschikt voor het vastgrijpen van een damwand door de klem die in de uitrusting is gemonteerd. Wilt u specifiek een trilblok met klem huren voor uw minikraan? Geef dit dan bij ons aan. Wij voorzien u dan van een trilblok met klem die u kunt huren en koppelen aan uw machine.

Maak gebruik van onze betrouwbare service

Maak gebruik van verhuur van een trilblok met kraan of een andere machine en profiteer van een zorgeloze samenwerking. Wij zorgen ervoor dat u zich vertrouwd voelt bij het huren van onze producten, zoals een trilblok voor een minikraan of een trilblok met klem, en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast zijn wij al jaren gespecialiseerd in het transport van grondverzetmachines. We beschikken dan ook over geavanceerde diepladers. Heeft u vragen over onze producten of wilt u als zakelijke klant het trilblok met klem voor de minikraan of ander soort kraan direct huren? Bel naar 0299 433 503 en wij helpen u graag verder. Kijk ook eens naar de projecten waar onze machines een bijdrage in hebben gehad.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.