Vacatures
Bel nu

Trilblok verhuur

Bekijk onze machines

Home / Trilblok verhuur

Een hoge kwaliteit trilblok via onze verhuur

Heeft u een trilblok nodig voor bijvoorbeeld de aanleg van een schoeiing en zoekt u een betrouwbare verhuur? Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. vindt u als zakelijke klant direct wat u zoekt en kunt u een trilblok voor een minikraan, een midikraan, een mobiele kraan of een rupskraan huren. Dankzij onze complete service en een groot assortiment, kunt u voor elke zakelijke grondverzetklus bij ons terecht. Wat maakt de verhuur van een trilblok bij ons loon- en verhuurbedrijf zo volledig? Wij zorgen ervoor dat alle machines en toebehoren beschikbaar zijn. Dit regelen wij door de niet beschikbare machines in te huren.

Een trilblok met een moderne kraan vindt u bij onze verhuur

Een trilblok met kraan kan perfect gebruikt worden bij het trillen van de palen bij bijvoorbeeld onderheid riool en het trillen van stalen damwanden. Een trilblok dat u bij ons kunt huren, is eenvoudig aan een minikraan of graafmachine te koppelen. Is uw bedrijf met een groot project bezig en heeft u meer uitrustingsstukken voor een graafmachine nodig? Of wilt u een tweedehands graafmachine kopen? Dan kunnen wij u uiteraard ook perfect van dienst zijn. We verkopen onze tweedehands graafmachines namelijk zowel aan zakelijke als particuliere klanten.

Maak gebruik van onze betrouwbare service

Maak gebruik van verhuur van een trilblok met kraan of een andere machine en profiteer van een zorgeloze samenwerking. Wij zorgen ervoor dat u zich vertrouwd voelt bij het huren van onze producten, zoals een trilblok voor een minikraan, en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast zijn wij ook al jaren gespecialiseerd in het transport van grondverzetmachines. We beschikken dan ook over geavanceerde diepladers. Heeft u vragen over onze producten of wilt u als zakelijke klant het trilblok voor de minikraan direct huren? Bel naar 0299 433 503 en wij helpen u graag verder. Kijk ook eens naar de projecten waar onze machines een bijdragen in hebben gehad.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton


Aansluiting
: CW10
Materiaalnr.: OB1

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten