Vacatures
Bel nu

Trilblok verhuur

Bekijk onze machines

Home / Trilblok verhuur

Een hoge kwaliteit trilblok via onze verhuur

Heeft u een trilblok nodig voor bijvoorbeeld de aanleg van tegels en zoekt u een betrouwbare verhuur? Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. vindt u direct wat u zoekt. Dankzij onze complete service en een groot assortiment, kunt u voor elke grondverzetklus bij ons terecht. Wat maakt de verhuur van een trilblok bij ons loon- en verhuurbedrijf zo volledig? Wij zorgen ervoor dat alle machines en toebehoren beschikbaar zijn. Dit regelen wij door de niet beschikbare producten in te huren. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen.

Een trilblok met een moderne kraan vindt u bij onze verhuur

Een trilblok met kraan kan perfect gebruikt worden bij de aanleg van tegels, maar ook bijvoorbeeld bij het aantrillen van sleuven en putten en het slaan van houten palen en damwanden. Een trilblok dat bij ons te huur wordt aangeboden, is eenvoudig aan een kraan of graafmachine-arm te koppelen. Ons ervaren personeel kan dat uiteraard ook voor u regelen, zodat uw werkzaamheden meteen voortgezet kunnen worden. Bent u met een groot project bezig en heeft u meer uitrustingsstukken voor een graafmachine nodig? Of wilt u een tweedehands graafmachine kopen? Dan kunnen wij u uiteraard ook perfect van dienst zijn.

Een betrouwbare service

Maak gebruik van verhuur van een trilblok met kraan of een andere machine en profiteer van een zorgeloze samenwerking. Wij zorgen ervoor dat u zich vertrouwd voelt bij het huren van onze producten en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast zijn wij ook al jaren gespecialiseerd in het transport van grondverzetmachines. We beschikken dan ook over sterke, geavanceerde diepladers. Heeft u vragen over onze producten of wilt u de machines direct huren? Bel naar 0299 433 503 en wij helpen u graag verder.  

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten