Vacatures
Bel nu

Tweedehands graafmachine kopen

Bekijk onze machines

Home / Tweedehands graafmachine kopen Noord-Holland

Een tweedehands graafmachine kopen in Noord-Holland

Een tweedehands graafmachine kopen voor al uw grondverzetwerkzaamheden, doet u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland. Al onze graafmachines die we niet meer verhuren, zetten wij in de verkoop voor onze particuliere én zakelijke klanten. Wij zorgen ervoor dat de tweedehands graafmachine die u wilt kopen van ons bedrijf in Noord-Holland in goede staat is door middel van uitstekend onderhoud. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor gedegen advies over de machines.

Een tweedehands graafmachine van hoogwaardige kwaliteit kopen in Noord-Holland

Naast het huren van een machine bij ons loon- en verhuurbedrijf in Noord-Holland, is het voor zowel de particuliere als de zakelijke klant ook mogelijk om een tweedehands graafmachine te kopen. Dit zijn de machines die wij niet meer verhuren, maar nog wel in goede staat verkeren om tweedehands verkocht te worden. U bekijkt ons aanbod aan tweedehands machines gewoon online. Wilt u toch liever een graafmachine met machinist huren? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, waaronder een graafmachine met GPS-systeem, waarmee u nauwkeurig uw positie op het werkveld bepaalt.

Bekijk het aanbod aan machines en toebehoren voor zakelijke klanten

De tweedehands te kopen modellen graafmachine die wij aanbieden in Noord-Holland, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook kunt u onder andere een minigraver huren. Wilt u één of meerdere uitrustingsstukken kopen? Of wilt u een graafmachine kopen? Voor meer informatie belt u naar 0299 433 503. Wij zijn u graag van dienst!

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.