Vacatures
Bel nu

Tweedehands graafmachine kopen

Bekijk onze machines

Home / Tweedehands graafmachine kopen

Een tweedehands graafmachine kopen in Noord-Holland

Een tweedehands graafmachine kopen voor al uw grondwerkzaamheden, doet u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland. Hier vindt u de modernste graafmachines die zijn uitgerust met alle functies die u nodig heeft voor een succesvol project. Wij zorgen ervoor dat de tweedehands graafmachine die u wilt kopen van ons bedrijf in Noord-Holland in perfecte staat is. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor gedegen advies over de machines.

Een tweedehands graafmachine van hoogwaardige kwaliteit kopen in Noord-Holland

Wij begrijpen dat u niet zomaar besluit om een nieuwe graafmachine te kopen bij ons bedrijf in Noord-Holland en dat een tweedehands machine al snel een voordelige oplossing is. Daarom helpen we u graag bij het vinden van de juiste graafmachine voor uw project. Vertel ons welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en wij geven u de passende opties. Veel van onze graafmachines hebben een gps-systeem, waarmee u nauwkeurig uw positie op het werkveld bepaalt. Ook bij het lossen van grond en puin is dit een zeer praktische tool. Ontdek de mogelijkheden voor uw project bij ons loon- en verhuurbedrijf in Wijdewormer.

Bekijk het aanbod aan machines en toebehoren

Zowel de tweedehands te kopen als de te huren modellen graafmachine die wij aanbieden in Noord-Holland, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk leveren wij onze producten ook aan de rest van Nederland. Ook kunt u een minigraver huren of tweedehands kopen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wilt u één of meerdere uitrustingsstukken voor de tweedehands of gehuurde graafmachine kopen? Wij hebben een breed assortiment en helpen u graag met uw keuze. Voor meer informatie belt u naar 0299 433 503. Wij zijn u graag van dienst!   

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten