Vacatures
Bel nu

Tweedehands graafmachine kopen

Bekijk onze machines

De beste tweedehands graafmachine kopen doet u bij de specialist

Een tweedehands graafmachine kopen voor al uw grondwerkzaamheden, doet u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer. Hier vindt u de modernste graafmachines met alle functies die u nodig heeft voor een succesvol project. Wij zorgen ervoor dat de tweedehands graafmachine die u wilt kopen in een perfecte staat is. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor gedegen advies over de machines.

Een tweedehands graafmachine van hoge kwaliteit kopen

Wij begrijpen dat u niet zomaar een nieuwe graafmachine gaat kopen en dat een tweedehands machine al snel een voordelige oplossing is. Daarom helpen we u graag bij het vinden van de juiste graafmachine voor uw project. Vertel ons welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en wij geven u de passende opties. Veel van onze graafmachines hebben een GPS-systeem, waarmee u nauwkeurig uw positie op het werkveld kunt bepalen. Ook bij het lossen van grond en puin is dit een zeer praktische tool. Ontdek de mogelijkheden voor uw project bij ons loon- en verhuurbedrijf.

Een breed aanbod aan machines en toebehoren

Zowel de tweedehands als de te huren graafmachines zijn van hoge kwaliteit. Ook kunt u een minigraver huren of tweedehands kopen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wilt u één of meerdere uitrustingsstukken voor de tweedehands of gehuurde graafmachine kopen? Wij hebben een breed assortiment en helpen u graag met uw keuze. Voor meer informatie belt u naar 0299 433 503. Wij zijn u graag van dienst!      

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten