Vacatures
Bel nu

Graafmachine gps

Bekijk onze machines

Home / Graafmachine gps

Een graafmachine met 3D gps voor nauwkeurig grondwerk

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, verhuurt een graafmachine die zich onderscheid door gps met 3D-positiebepaling. De graafmachine met het zogenaamde gps Trimble biedt met andere woorden de mogelijkheid om de positie van de machine nauwkeurig vast te stellen en bijvoorbeeld uitzetwerk eenvoudig uit te voeren. Niet alleen met onze machines, maar ook met onze verhuurservice ontzorgen wij onze klanten maximaal. Profiteer van de voordelen en bespreek uw project met onze specialisten.

Kies voor de unieke graafmachine met gps en ga voor een optimaal resultaat

De graafmachine met gps heeft als voordeel dat de positie in 3D kan worden weergegeven tijdens de werkzaamheden. Ook de breedte van bijvoorbeeld de laadbak kan worden bepaald, waardoor het lossen en verplaatsen van grond op een efficiënte manier gebeurt. Voor de graafmachine met gps verhuren we ook een ruim aanbod aan toebehoren. Deze kunnen met de machine worden meegeleverd, maar zijn ook los verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld uitrustingsstukken voor de graafmachine huren, zoals een kantelbak, sorteergrijper, knijper en verlenggiek. De graafmachine met gps wordt bestuurd door vakbekwaam personeel.

Kies de geschikte grondverzetmachine voor uw project

​​

Wij hebben ons gespecialiseerd in machines voor de loon- en grondverzetsector. We zijn zeer goed bereikbaar voor klanten, betrouwbaar in de verhuur en levering van producten en onze machines zijn altijd beschikbaar. Die continue beschikbaarheid is mogelijk doordat wij ook onze machines inhuren. Op die manier kunnen wij altijd ingaan op uw aanvragen en voorkeuren. Naast een graafmachine kunt u bovendien ook andere machines met gps huren, zoals een shovel. Voor alle informatie over ons assortiment en de huur of verkoop van grondverzetmachines, belt u naar 0299 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten