Vacatures
Bel nu

Graafmachine gps

Bekijk onze machines

Een graafmachine met GPS voor nauwkeurig grondwerk

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. verhuurt zowel graafmachines als shovels, deze onderscheiden zich door hun GPS met 3D-positiebepaling. De shovel en graafmachine met het zogenaamde GPS Trimble biedt met andere woorden de mogelijkheid om de positie van de machine nauwkeurig vast te stellen en bijvoorbeeld uitzetwerk en bodemsanering eenvoudig uit te kunnen voeren. Niet alleen met onze machines, maar ook met onze verhuurservice ontzorgen wij onze klanten maximaal. Profiteer van de voordelen en bespreek uw project met onze specialisten.

Kies voor de unieke graafmachine met gps en ga voor een optimaal resultaat

De graafmachine en shovel met gps hebben als voordeel dat de positie in 3D kan worden weergegeven tijdens de werkzaamheden. Ook de breedte van bijvoorbeeld de laadbak kan worden bepaald, waardoor het lossen en verplaatsen van grond op een efficiënte manier gebeurt. Voor de graafmachine of shovel met GPS verhuren we ook een groot aantal toebehoren. Deze kunnen met de machine worden meegeleverd, maar zijn ook los verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld uitrustingsstukken voor de graafmachine huren zoals een kantelbak, sorteergrijper, knijper en verlenggiek. De graafmachine of shovel met gps wordt bestuurd door vakbekwaam personeel.

Welke grondverzetmachine heeft u nodig?

Wij hebben ons gespecialiseerd in machines voor de loon- en grondverzetsector. We zijn zeer goed bereikbaar voor klanten, betrouwbaar in de verhuur en levering van producten en onze machines zijn altijd beschikbaar. Die continue beschikbaarheid wordt mogelijk gemaakt doordat wij ook onze machines inhuren. Op die manier kunnen wij altijd ingaan op uw aanvragen en voorkeuren. Naast een graafmachine of shovel kunt u bovendien ook andere machines met GPS huren. Voor alle informatie over ons assortiment en de huur van grondverzetmachines, belt u naar 0299 433 503.

Minikraan 1 ton

Minikraan 1 ton

Merk / type: Takeuchi TB210R
Overdruk:
Breedte:  75 cm – 102 cm
Hoogte: 219,5 cm
Gewicht: 1 ton
Aantal: 1
Overige: Incl. transport geschikt voor milieuzones

Grab John Module

Grab John Module

Merk: Verachtert
Geschikt voor: 14-25 tons kranen
Snelwissel: CW2/3/4
Gewicht: 630
Bouwjaar: 2018

Schaafbak

Schaafbak

Merk: Beco
Aantal: 1
Breedte: 2 meter
Geschikt voor: 14 tot 25 tons kranen
Snelwissel: CW2/3/4
Bouwjaar: 2018

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten