Vacatures
Bel nu

Graafmachine gps

Bekijk onze machines

Home / Graafmachine gps

Een graafmachine met 3D GPS voor nauwkeurig grondwerk

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer verhuurt graafmachines met GPS. De graafmachine met GPS biedt de mogelijkheid om de positie van de machine nauwkeurig vast te stellen. Met onze machines ontzorgen wij onze zakelijke klanten optimaal. De graafmachine met GPS wordt bovendien bestuurd door vakbekwaam personeel. Profiteer van de voordelen en bespreek uw project met onze specialisten.

Kies voor een graafmachine met GPS en ga voor een optimaal resultaat

Een graafmachine met GPS heeft als voordeel dat de positie in 3D kan worden weergegeven tijdens de werkzaamheden. Voor de graafmachine met GPS verhuren we ook een ruim aanbod aan toebehoren. Deze kunnen met de machine worden meegeleverd, maar zijn ook los verkrijgbaar. U kunt uitrustingsstukken voor de graafmachine huren, zoals een kantelbak, sorteergrijper, knijper en verlenggiek.

Kies de geschikte grondverzetmachine voor uw project

​​

Wij hebben ons gespecialiseerd in machines voor grond-, weg- en waterbouw. We zijn zeer goed bereikbaar voor zakelijke klanten, betrouwbaar in de verhuur van machines en we proberen machines voor u altijd beschikbaar te hebben. We huren namelijk ook machines in als we deze niet zelf beschikbaar hebben. Op die manier kunnen wij inspelen op uw aanvragen en voorkeuren. Naast een graafmachine kunt u bovendien ook andere machines met GPS huren, zoals een shovel. Voor alle informatie over ons assortiment en de huur of verkoop van grondverzetmachines, belt u naar 0299 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.