Vacatures
Bel nu

Shovel verhuur

Bekijk onze machines

Kies uit diverse opties wanneer u een shovel voor de verhuur zoekt

Wanneer u een shovel voor de verhuur zoekt, heeft u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer de keuze uit diverse typen shovels. Het belangrijkste aspect bij het huren van een shovel is natuurlijk het gewicht dat de shovel aankan. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten shovels, van diverse merken. Of u nu een grote of kleine last moet verplaatsen, met onze shovels, waarvan wij diverse merken in de verhuur hebben, gaat het altijd moeiteloos.

Wij bieden u een stevige shovel voor de verhuur

Minstens net zo belangrijk als het gewicht dat de shovel aankan, is het contragewicht van de machine. Onze shovels zijn allemaal van degelijke kwaliteit en hebben dan ook een flink contragewicht. Zo kunt u veilig de zwaarste last verplaatsen. Wij hebben namelijk shovels van 6 ton, 9 ton en 15 ton. Zoekt u een kleinere, meer wendbare shovel die beschikbaar is voor verhuur? Huur dan onze Mecalac shovel. Deze kleinere en wendbare shovel maakt het mogelijk om op een klein werkoppervlak groots werk te verrichten. Deze shovel weegt zo’n 7500 kilogram en is met zijn breedte van slechts 210 centimeter eenvoudig te keren.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Weet u niet precies welke shovel uit onze mogelijkheden voor verhuur het beste is om uw werkzaamheden aan te pakken? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Leg ons uit wat uw behoeften zijn en wij voorzien u van de juiste shovel met de juiste uitrustingsstukken. Voor het ontvangen van het beste advies belt u naar 0299 – 433503.

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten