Vacatures
Bel nu

Shovel verhuur

Bekijk onze machines

Home / Shovel verhuur

Een shovel in de verhuur in Noord-Holland

Bij ons zit u goed als u een shovel uit de verhuur, eventueel met machinist en gps, wilt huren in Noord-Holland of elders in Nederland. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, biedt u de keuze uit diverse typen shovels aan, zoals een shovel met overdruk. Het belangrijkste aspect bij het huren van een shovel bij ons in Noord-Holland, is natuurlijk het gewicht dat de shovel aankunt. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten shovels, van diverse merken. Of u nu een grote of kleine last moet verplaatsen: met de diverse modellen shovel die wij in de verhuur hebben, gaat het altijd moeiteloos, zeker wanneer de machine wilt huren met machinist.

Wij bieden u een stevige shovel voor de verhuur in Noord-Holland

Minstens net zo belangrijk als het gewicht dat de shovel aankan, is het contragewicht van de machine. Onze shovels zijn allemaal van degelijke kwaliteit en hebben dan ook een flink contragewicht. Wij hebben namelijk shovels van zes, negen en vijftien ton. Zoekt u een kleinere, meer wendbare shovel die beschikbaar is voor verhuur? Huur dan onze Mecalac shovel. Deze kleinere en wendbare shovel maakt het mogelijk om op een klein werkoppervlak groots werk te verrichten. Deze shovel weegt zo’n 7.500 kilogram en is met zijn breedte van slechts 210 centimeter eenvoudig te keren.

Een shovel met overdruk huren met machinist

Verder bieden wij ook een shovel aan met overdruk, die u kunt huren met machinist in Noord-Holland en elders. Zo kunt u veilig de zwaarste last verplaatsen in schone ademlucht. De overdruk bij een shovel zorgt er namelijk voor dat er geen verontreinigde omgevingslucht binnen kan dringen. Zo bent u met de shovel met overdruk zeker dat vuile omgevingslucht schoon wordt gemaakt met behulp van een filter.

Een shovel met gps huren

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, verhuren we ook een shovel met gps. Deze shovel onderscheidt zich door de gps met 3D-positiebepaling. De shovel met gps Trimble biedt met andere woorden de mogelijkheid om de positie van de machine nauwkeurig vast te stellen om onder andere uitzetwerk en bodemsanering eenvoudig uit te voeren. De shovel met gps kunt u bij ons in Noord-Holland tevens huren met machinist.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Weet u niet precies welke shovel, eventueel met machinist, gps en/of overdruk, uit onze mogelijkheden voor verhuur in Noord-Holland of elders in Nederland het beste is om te huren voor uw werkzaamheden? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij voorzien u van de shovel met de juiste uitrustingsstukken en, indien gewenst, een ervaren machinist. Voor het ontvangen van het beste advies belt u naar 0299 – 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten