Vacatures
Bel nu

Shovel verhuur

Bekijk onze machines

Home / Shovel verhuur Noord-Holland

Een shovel in de verhuur in Noord-Holland

Als u een shovel met machinist en GPS wilt huren, zit u goed bij onze verhuur in Noord-Holland. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, biedt u de keuze uit diverse shovels en extra mogelijkheden, zoals een shovel met overdruk. Het belangrijkste aspect bij het huren van een shovel bij ons in Noord-Holland, is natuurlijk het gewicht dat de shovel aankan. In ons ruime assortiment vindt u als zakelijke klant diverse soorten shovels, van diverse merken. Of u nu een grote of kleine last moet verplaatsen: met de diverse modellen shovel die wij in de verhuur hebben met machinist, gaat het altijd moeiteloos.

Wij bieden zakelijke klanten een shovel voor de verhuur in Noord-Holland

In onze verhuur in Noord-Holland bieden we een shovel met machinist en overdruk aan van zeven en vijftien ton. Zoekt u een kleinere, meer wendbare shovel die beschikbaar is voor verhuur? Ook dan hebben wij verschillende opties voor u. Deze kleinere en wendbare shovel maakt het mogelijk om op een klein werkoppervlak groots werk te verrichten. Deze shovel weegt zo’n 7.500 kilogram en is met zijn breedte van slechts 210 centimeter eenvoudig te keren.

Een shovel met overdruk en machinist huren

Een shovel komt bij ons in Noord-Holland standaard met machinist. Zo kunt u veilig en in schone ademlucht de zwaarste lasten verplaatsen. De overdruk bij een shovel zorgt er namelijk voor dat er geen verontreinigde omgevingslucht binnen kan dringen met behulp van een filter.

Een shovel met GPS huren

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, verhuren we ook een shovel met GPS aan bedrijven door het hele land. Deze shovel onderscheidt zich door de GPS met 3D-positiebepaling. De shovel met GPS biedt met andere woorden de mogelijkheid om de positie van de machine nauwkeurig vast te stellen om onder andere uitzetwerk en bodemsanering eenvoudig uit te voeren. De shovel met GPS en ervaren machinist kunt u als zakelijke klant bij ons in Noord-Holland huren.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Weet u niet precies welke shovel met machinist en eventueel met GPS en/of overdruk u wilt huren? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij voorzien u van de shovel met de juiste uitrustingsstukken en een ervaren machinist. Voor het ontvangen van het beste advies belt u naar 0299 – 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton


Aansluiting
: CW10
Materiaalnr.: OB1

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.