Vacatures
Bel nu

Shovel verhuur

Bekijk onze machines

Home / Shovel verhuur Noord-Holland

Een shovel in de verhuur in Noord-Holland

Als u een shovel met machinist en GPS wilt huren, zit u goed bij onze verhuur in Noord-Holland. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, biedt u de keuze uit diverse shovels en extra mogelijkheden, zoals een shovel met overdruk. Het belangrijkste aspect bij het huren van een shovel bij ons in Noord-Holland, is natuurlijk het gewicht dat de shovel aankan. In ons ruime assortiment vindt u als zakelijke klant diverse soorten shovels, van verschillende merken. Of u nu een grote of kleine last moet verplaatsen; met de diverse modellen die wij in de verhuur hebben vindt u altijd een shovel met machinist die de klus kan klaren van Amsterdam tot Zuid-Holland.

Wij bieden zakelijke klanten een shovel voor de verhuur in Noord-Holland

In onze verhuur in Noord-Holland bieden we een shovel met machinist en overdruk aan van zeven en vijftien ton. Beide shovels zijn voorzien van achteruitrijsignalering en een camera, waardoor het uitvoeren van grootse grondverzetwerkzaamheden makkelijk te verrichten is. De shovel van 7.500 kilogram is met een breedte van slechtst 207 centimeter eenvoudig te keren. Voor zwaarder werk is de shovel met overdruk van 15 ton ideaal. Deze is ook voorzien van een Trimble 3D GPS.

Een shovel met overdruk en machinist huren

Een shovel komt bij ons in Noord-Holland standaard met machinist die u kunt inhuren voor uw projecten in Amsterdam, maar ook in Zuid-Holland. Door het huren van een shovel met machinist, wordt u project in Amsterdam, Zuid-Holland of elders in Noord-Holland op een professionele en veilige manier uitgevoerd. De overdruk bij een shovel zorgt er namelijk voor dat er geen verontreinigde omgevingslucht binnen kan dringen met behulp van een overdrukfilter. Zo kunt u veilig en in schone ademlucht de zwaarste lasten verplaatsen.

Een shovel met GPS huren

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, verhuren we ook een shovel met GPS aan bedrijven door het hele land. Deze shovel onderscheidt zich door de GPS met 3D-positiebepaling. De shovel met GPS biedt met andere woorden de mogelijkheid om de positie van de machine nauwkeurig vast te stellen om onder andere uitzetwerk en bodemsanering eenvoudig uit te voeren. De shovel met GPS en ervaren machinist kunt u als zakelijke klant bij ons in Noord-Holland huren voor opdrachten in de gehele provincie: van Amsterdam tot zelfs in Zuid-Holland.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Weet u niet precies welke shovel met machinist en eventueel met GPS en/of overdruk u wilt huren voor uw project in Amsterdam, Zuid-Holland of elders in Noord-Holland? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over onze shovels en mogelijkheden. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij voorzien u van de shovel met de juiste uitrustingsstukken, een GPS en een ervaren machinist. Voor het ontvangen van het beste advies belt u naar 0299 – 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.