Vacatures
Bel nu

Kies voor moderne en betrouwbare machines voor grondverzet in Noord-Holland

Betrouwbare en moderne machines voor grondverzet vindt u bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in de Wijdewormer, Noord-Holland. Goede machines en vakkundig personeel zijn namelijk een echte must voor grondverzetprojecten. Als grondverzetbedrijf hebben wij diverse machines met personeel in de verhuur, voor al uw werkzaamheden op het gebied van grondverzet onder andere in Noord-Holland. Ontdek ons specialistisch verhuurbedrijf en de mogelijkheden die u met onze dienstverlening heeft.

Bel ons voor meer informatie

Het aanbod aan machines voor grondverzet bij onze verhuur in Noord-Holland

Ons grondverzetbedrijf in Noord-Holland biedt verschillende geavanceerde en betrouwbare machines in de verhuur aan, zodat grondverzet op een efficiënte manier kan worden uitgevoerd. Zo gebruikt u onze machines bijvoorbeeld om uw project volledig bouwrijp te maken. Bij ons kunnen zakelijke klanten verschillende machines, zoals shovels en minigravers, huren met machinist. Wij beschikken over vakkundig personeel dat met veel kennis en kunde de machines bedienen. Naast grondverzet zorgen wij ook voor betrouwbaar en veilig transport met onze diepladers. Onze service en deskundigheid maakt ons tot hét gerenommeerde grondverzetbedrijf van Noord-Holland!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw project

In de verhuur van ons grondverzetbedrijf in Wijdewormer, Noord-Holland vindt u een ruim assortiment aan machines op het gebied van grondverzet voor de zakelijke klant. Wij regelen altijd de gewenste machine voor u. Indien wij de machine niet beschikbaar hebben, huren wij deze bij collega-bedrijven in. Bovendien hebben onze machines geavanceerde systemen, zoals 3D-GPS. Neem contact met ons op wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten omtrent machineverhuur. Bel naar 0299 433 503 om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.