Vacatures
Bel nu

Minigraver verhuur

Bekijk onze machines

Home / Minigraver verhuur

De ideale minigraver via onze verhuur in Noord-Holland

Heeft u een minigraver nodig en zoekt u een betrouwbare verhuurder uit Noord-Holland? Dan is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer u graag van dienst. We verhuren onze machines aan klanten in heel Nederland, niet alleen in Noord-Holland. Een minigraver is uiterst geschikt als u kleine graafklussen zoals bekabeling wilt verrichten op terreinen waar weinig ruimte is voor groter graafmaterieel. Een minigraver met machinist is ook heel handig wanneer u klussen wilt klaren, zoals de sloop van uw schuur of de verbouwing van uw woning. Ook voor bekabeling en de reparatie of aanleg van riolering kan een minigraver met machinist uitkomst bieden.

Maak gebruik van een moderne minigraver met onze verhuur in Noord-Holland

Wanneer u aan ons in Noord-Holland doorgeeft voor welk project u een minigraver met machinist nodig heeft, adviseren wij u graag. Onze machinisten zijn zeer ervaren en allen in het bezit van het benodigde T-rijbewijs voor het besturen van de minigravers. Een minigraver kan alleen met machinist worden gehuurd. Mocht u een graafmachine met gps en 3D-positioneringssysteem nodig hebben, dan bieden onze grotere graafmachines uitkomst. Deze zijn voorzien van geavanceerde systemen die tevens de breedte van de laadbak meenemen in de positionering, zodat het lossen van zand en puin gemakkelijk kan worden uitgevoerd.

Bel ons voor meer informatie

Kies voor onze verhuur van een minigraver met machinist van ons in Wijdewormer, Noord-Holland, en profiteer van een optimale efficiƫntie. Bovendien is elke grondverzetmachine bij ons beschikbaar. U kunt dus zorgeloos gebruikmaken van onze verhuurservice, ook wanneer u bijvoorbeeld een kipper of een rupskraan nodig heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden. Wij geven u uiteraard ook graag meer informatie over de verhuur van andere grondverzetmachines. Ontdek ons brede aanbod en bel naar 0299 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten