Vacatures
Bel nu

Minigraver verhuur Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Minigraver verhuur Noord-Holland

De ideale minigraver via onze verhuur in Noord-Holland

Heeft uw bedrijf een minigraver nodig voor een bepaalde klus en zoekt u een betrouwbare verhuurder uit Noord-Holland die u hierin kan voorzien? Dan is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer u graag van dienst. We verhuren onze minigraver met machinist aan zakelijke klanten in heel Nederland, niet alleen in Noord-Holland. Bovendien is de minigraver die u bij ons kunt huren voor vele graafklussen geschikt.

Maak gebruik van een moderne minigraver met onze verhuur in Noord-Holland

Wanneer u aan onze specialisten in Noord-Holland doorgeeft voor welk project u een minigraver met machinist nodig heeft, adviseren wij u graag. Onze machinisten weten hoe zij minigravers moeten besturen en kunnen de klus vakkundig klaren. Een minigraver kan alleen met machinist worden gehuurd. Mocht u een machine met GPS nodig hebben, dan bieden onze grotere graafmachines uitkomst. Deze zijn voorzien van geavanceerde systemen, zoals GPS.

Bel ons voor meer informatie

Kies voor de verhuur van een minigraver met machinist voor ons bedrijf in Wijdewormer, Noord-Holland, en profiteer van een optimale efficiëntie. Wij streven ernaar om aan iedere klantwens te voldoen. U kunt dus zorgeloos gebruikmaken van de service van ons verhuurbedrijf, ook wanneer u bijvoorbeeld een kipper of een rupskraan nodig heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij geven u als zakelijke klant uiteraard ook graag meer informatie over de verhuur van andere grondverzetmachines. Ontdek ons brede aanbod en bel naar 0299 433 503.

Rupskraan 15 ton

Rupskraan 15 ton

Merk/type: Hitachi ZX135US-7
Overdruk: Ja
Breedte: 279 cm
Gewicht: 15,6 ton
Bakinhoud: 800 liter
Aantal: 1
Emissieklasse: Stage 5
Overige: Trimble 3D GPS, draaikantelstuk, driedelige giek, rijsignalering, camera
Onkruidborstel

Onkruidborstel

Machineklasse 4 – 9 ton

Aansluiting: CW10
Materiaalnr.: OB01

 

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.