Vacatures
Bel nu

Minigraver verhuur

Bekijk onze machines

De ideale minigraver via onze verhuur

Heeft u een minigraver nodig en zoekt u een betrouwbare verhuur? Dan is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer u graag van dienst. Een minigraver is vaak meer geschikt voor de relatief kleine klussen en daarom maken vooral particulieren gebruik van de verhuur hiervan. Een minigraver met machinist is dan ook handig wanneer u deze klussen snel geklaard wilt hebben, zoals de sloop van uw schuur of bij de verbouwing van uw woning. Ook voor bekabeling en de reparatie of aanleg van riolering kan een minigraver met machinist uitkomst bieden.

Een sorteergrijper met of zonder kraan huren

De sorteergrijper, die vaak aan een kraan wordt gemonteerd, wordt al lange tijd gebruikt voor allerlei soorten bouw- en grondwerkzaamheden. Een betrouwbare verhuur van een sorteergrijper vraagt niet alleen om kwaliteit, maar ook om een goede service. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. zorgen we ervoor dat de machines en toebehoren altijd beschikbaar zijn. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Bovendien hoort bij onze verhuur van een sorteergrijper ook een efficiënt en betrouwbaar transport, waar wij ons door de jaren heen sterk in hebben gespecialiseerd. Een sorteergrijper, met of zonder mobiele kraan, huurt u dus zorgeloos bij ons. Ook voor de verhuur van een minikraan kunt u bij ons terecht, eventueel gecombineerd met een sorteergrijper.
Wij luisteren graag naar uw wensen.

Bel voor meer informatie

Kies voor onze verhuur van een minigraver met of zonder machinist en profiteer van een optimale efficiëntie. Bovendien is elke grondverzetmachine bij ons beschikbaar. U kunt dus zorgeloos gebruikmaken van onze verhuurservice, ook wanneer u bijvoorbeeld een kipper of een rupskraan nodig heeft. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden. Wij geven u uiteraard ook graag meer informatie over de verhuur van andere grondverzetmachines. Ontdek ons brede aanbod en bel naar 0299 433 503

Mobiele kraan 8 ton

Mobiele kraan 8 ton

Merk / type: Mecalac 9MWR
Overdruk: Nee
Breedte: 231 cm
Gewicht: 7,9 ton
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 16 ton

Rupskraan 16 ton

Merk / type: Hitachi ZX160-3
Overdruk: Ja
Breedte: 290 cm
Gewicht: 16 ton
Bakinhoud: 1000 liter
Aantal: 1
Overige:

Rupskraan 18 ton

Rupskraan 18 ton

Merk / type: Hitachi ZX180-3
Overdruk: Ja
Breedte: 310 cm
Gewicht: 18 ton
Bakinhoud:
1200 liter
Aantal:
2
Overige:
Trimble 3D GPS, vast kantelstuk, camera

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten