Vacatures
Bel nu

Kipper verhuur

Bekijk onze machines

Home / Kipper verhuur

Een trekker met kipper huren in Noord-Holland

Wanneer u een zware last moet vervoeren die vervolgens ook gestort moet worden, zoekt u waarschijnlijk een specialist waar u een trekker of tractor met kipper kunt huren in Noord-Holland. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, kunt u een trekker of tractor met kipper huren in verschillende soorten en afmetingen. Ons bedrijf is gevestigd in Noord-Holland, maar we bedienen klanten in heel Nederland.

Een tractor of trekker met een geschikte kipper huren in Noord-Holland

Wanneer u een lading wilt vervoeren die gemakkelijk schuift, zoals zand, is het verstandig om een trekker of tractor met een kipper met een hoge laadbak te huren van ons in Noord-Holland. U kunt bij ons terecht voor een kipper van 14 kubieke meter, die wij te huur aanbieden voor zowel kortere als langere perioden. Is uw lading kleiner en zal deze minder snel verschuiven? Kies dan voor onze kipper met lagere opstaande randen van 5 kubieke meter. Natuurlijk is het mogelijk om bij ons in Noord-Holland los een kipper te huren, maar u kunt deze ook huren met een trekker of tractor.

Veilig lading vervoeren door een trekker met kipper te huren

Met name voor ladingen die gemakkelijk verschuiven, zoals los zand, is het belangrijk om over de juiste kipper te beschikken. Kies in deze gevallen voor onze kipper met afdichtkleppen van 14 kubieke meter. Deze kipper biedt voldoende ruimte voor een grote lading en kan volledig worden afgesloten, zodat u uw lading niet verliest tijdens het vervoeren ervan.

Huur vandaag nog een kipper!

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kipper inclusief de juiste toebehoren, helpen wij u graag met het huren van een kipper die het best past bij de lading die u wilt vervoeren. Bel daarom voor persoonlijk advies naar 0299 – 433 503.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten