Vacatures
Bel nu

Kipper verhuur

Bekijk onze machines

Vervoer eenvoudig een zware last met een kipper uit onze verhuur

Wanneer u een zware last moet vervoeren die vervolgens ook gestort moet worden, zoals zand, kunt u op zoek zijn naar een specialist in kipper verhuur. Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn uit Wijdewormer heeft kippers te huur in verschillende soorten en afmetingen. Wanneer u een lading wilt vervoeren die gemakkelijk schuift, zoals zand, is het verstandig om een kipper met een hoge laadbak te huren. U kunt bij ons terecht voor een kipper van 14 kubieke meter, die wij in de verhuur aanbieden voor zowel kortere als langere perioden. Is uw lading kleiner en zal deze minder snel verschuiven? Kies dan voor onze kipper met lagere opstaande randen van 5 kubieke meter.

Iedere lading veilig vervoeren met de juiste kipper, die wij altijd in de verhuur hebben

Met name voor ladingen die gemakkelijk verschuiven, zoals los zand, is het belangrijk om over de juiste kipper te beschikken. Kies in deze gevallen voor onze kipper met afdichtkleppen van 14 kubieke meter. Deze kipper biedt voldoende ruimte voor een grote lading en kan volledig worden afgesloten, zodat u uw lading niet verliest tijdens het vervoeren ervan.

Weet u al welke kipper u wilt huren?

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een kipper inclusief de juiste toebehoren, helpen wij u graag met het bepalen welke kipper het best past bij de lading die u wilt vervoeren. Bel daarom voor persoonlijk advies naar 0299 – 433503. overdrukcabine en een signaal indicator. De machinist die deze werkzaamheden uitvoert is uiteraard medisch gekeurd. Wij willen als bedrijf goed voorbereid zijn op specialistisch werk.

Midikraan 16 ton

Midikraan 16 ton

Merk / type: Takeuchi TB250-2
Overdruk:
Ja
Breedte:
184 cm
Hoogte:
279 cm incl. overdrukkist
Gewicht:
16 ton
Aantal: 7
Overige: Incl. transport geschikt voor milieuzones

Midikraan 16 ton

Midikraan 5 ton

Merk / type: Takeuchi TB250-2
Overdruk:
Ja
Breedte:
184 cm
Hoogte:
279 cm incl. overdrukkist
Gewicht:
5 ton
Aantal: 7
Overige: Incl. transport geschikt voor milieuzones

Grab John Module

Grab John Module

Merk: Verachtert
Geschikt voor: 14-25 tons kranen
Snelwissel: CW2/3/4
Gewicht: 630
Bouwjaar: 2018

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten