Vacatures
Bel nu

Baggerknijper huren

Bekijk onze machines

Home / Baggerknijper huren

Baggerknijper huren

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer kunt u terecht als u een baggerknijper wilt huren. Wij beschikken over kwalitatieve onderdelen voor verschillende machines. Het maakt niet uit waar in Nederland u een baggerknijper nodig heeft, wij zorgen ervoor dat het huren van een baggerknijper toegankelijk wordt.

Een baggerknijper huren voor een kraan of shovel

Bent u werkzaam in het grondverzet in Noord-Holland of elders in het land, en bent u op zoek naar een geschikte baggerknijper? Dan zit u bij ons gegarandeerd goed. In ons aanbod kunt u een baggerknijper huren voor verschillende machines. Denk hierbij aan een kraan of shovel van verschillende groottes. Een baggerknijper is een van de diverse knijpers die u bij ons kunt huren. U kunt deze los of inclusief machine bij ons huren. Tevens kunt u bij ons een baggerknijper in combinatie met een rupskraan met lange giek en machinist inhuren die de opdracht op locatie voor u uitvoert. Zo profiteert u niet alleen van kwalitatief materiaal, maar ook van een ervaren werkkracht.

Maak gebruik van onze diensten

Een baggerknijper huren doet u eenvoudig door ons loon- en verhuurbedrijf in te schakelen. Wij zorgen dat de verhuur van de baggerknijper in goede orde verloopt. Geef bij ons aan voor welke machine u een baggerknijper wilt gebruiken en wij zorgen voor een geschikte optie. Tevens vindt u in ons assortiment diverse andere uitrustingsstukken voor graafmachines. Bel naar 0299-433503 voor het maken van een afspraak.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.