Vacatures
Bel nu

Schudbak Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Schudbak Noord-Holland

Een schudbak kopen in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een schudbak of puinriek, dan koopt u deze het best bij ons professionele bedrijf in Noord-Holland. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, schaft u gegarandeerd een schudbak aan die aansluit op uw wensen en tevens optimaal functioneert. Wij zijn van oorsprong een verhuurbedrijf, daarom is het ook mogelijk om een schudbak bij ons te huren. Ideaal wanneer u de schudbak alleen nodig heeft voor een kort project, bijvoorbeeld.

Het huren van een schudbak en machines bij ons bedrijf in Noord-Holland

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer in Noord-Holland, beschikt over een breed assortiment aan uitrustingsstukken voor grondverzetmachines, zoals een schudbak. Maar ook voor diverse andere toebehoren kunt u bij ons terecht. Zo verhuren we u ook draai- en kantelstukken, kettingbakken, grondschaaf, zeefbakken, verlenggieken, trommelzeven, hydraulische stenenklemmen, grondknijpers, sloophamers, trilblokken met en zonder damwandklem, sorteergrijpers en meer. We zorgen bovendien altijd dat de aansluitingen van de uitrustingsstukken op uw machine passen. Heeft u zelf geen machine? Dan kunt u ook deze bij ons huren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van een schudbak van ons bedrijf in Noord-Holland? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0299 – 433 503. Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van grondverzetmachines en toebehoren. Ons vakkundig personeel voorziet u dan ook graag van advies over een geschikte schudbak of een andere machine, zoals een trekker of een trekker met kipper.

Rippertand

Rippertand

Machineklasse 5 – 9 ton


Aansluiting: CW10
Materiaalnr. : RT2

Schudbak

Schudbak

Machineklasse Ahlmann


Afmeting: 242 cm breed
Materiaalnr. : SB2

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten