Vacatures
Bel nu

Trommelzeef huren

Bekijk onze machines

Home / Trommelzeef huren

Trommelzeef huren

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer heeft een trommelzeef die u kunt huren. De roterende trommelzeef wordt gebruikt voor het zeven van grond. Afhankelijk van het type graafmachine wordt er bekeken welke trommelzeef u het beste kunt huren. Schroom niet en vraag onze specialisten om deskundig advies.

Een trommelzeef voor een machine huren

Door een trommelzeef te huren kunt u eenvoudig stenen, wortels en ander puin scheiden van de grond, om ook uw project in grondverzet in Noord-Holland te vergemakkelijken. In tegenstelling tot een sorteergrijper, dat ideaal is voor het verplaatsen van materiaal en het sorteren daarvan, zorgt een trommelzeef voor fijner werk. Voor het echt fijne werk kunt u – naast een trommelzeef – ook een zeefbak huren. Hierdoor wordt het zeven van de grond of zand optimaal uitgevoerd. Wilt u graag een grote trommelzeef huren, maar beschikt uw bedrijf niet over de juiste machine? Dit is geen enkel probleem. Wij verhuren machines in verschillende klassen.

Zorg voor de juiste hulpmiddelen

Een trommelzeef huren wordt met de hulp van ons verhuurbedrijf een gemakkelijke opdracht. Onze specialisten zorgen ervoor dat het juiste apparatuur voor u klaarstaat of op de gewenste plaats wordt afgeleverd. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 0299-433503.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.