Vacatures
Bel nu

Schaafbak huren

Bekijk onze machines

Home / Schaafbak huren

Schaafbak huren

Door een schaafbak te huren kunt u stapsgewijs lagen grond verwijderen. Een schaafbak wordt regelmatig gebruikt bij archeologische projecten of werkzaamheden waarbij de grond laag voor laag wordt onderzocht. Een schaafbak, die u bij ons kunt huren, is gemakkelijk te koppelen aan een kraan of graafmachine. Hierdoor kunt u gemakkelijk een groter stuk grond onderzoeken.

Een schaafbak huren voor een graafmachine

Een schaafbak is een van de uitrustingsstukken voor een graafmachine die u bij ons kunt huren. Het onderdeel is eenvoudig aan de snelwissel van de graafmachine te koppelen, waardoor u eenvoudig de grond laag voor laag kunt verwijderen. Daarnaast hebben wij verschillende andere hulpstukken die bijdragen aan archeologisch of grondonderzoek, namelijk:

Onze medewerkers kijken graag met u mee welke schaafbak of andere toebehoren het beste aansluit op uw machine. Bezit u geen graafmachine? Dit is geen probleem. Wij verhuren ook graafmachines.

Ga secuur te werk

Het huren van een schaafbak zorgt ervoor dat u secuur te werk kunt gaan. U ontvangt van ons verhuurbedrijf enkel machines en toebehoren van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft. Weet u niet zo goed welke schaafbak er geschikt is voor uw graafmachine? Bel ons dan gerust op! Wij zijn te bereiken op 0299-433503 en staan u graag te woord.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.