Vacatures
Bel nu

Vacuümunit verhuur

Bekijk onze machines

Home / Vacuümunit verhuur

Een vacuümunit uit onze verhuur

Een goede vacuümunit kunt u als zakelijke klant huren bij onze verhuur in Noord-Holland. Bij Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, bieden we alles aan op het gebied van grondverzet. Een vacuümunit is een zeer bruikbaar systeem voor het verwijderen of juist leggen van bestrating en voor andere soorten grondverzet. In onze verhuur vindt u precies de vacuümunit die u nodig heeft. Zo hebben wij naast een standaard unit ook een elektrische vacuümunit die u kunt huren.

Het gebruik van de vacuümunit uit onze verhuur

Een vacuümunit uit onze verhuur bestaat uit een elektrische vacuümpomp of een die wordt aangedreven door een brandstof motor. Deze pompen hebben meerdere zuignappen die het makkelijk maken om een object op te tillen. Deze zuignappen trekken namelijk vacuüm, waardoor het mogelijk is om objecten te verplaatsen. Naast een elektrische- of brandstof aangedreven vacuümunit huurt u bij onze verhuur ook andere toebehoren voor een grondverzetmachine. Denk hierbij aan een verlenggiek. Ook verhuren we diverse soorten kranen, zoals minikranen en mobiele kranen. Het is eenvoudig een klus te klaren met onze machines en deskundige machinisten.

Maak uw grondwerk eenvoudiger

Bent u als zakelijke klant benieuwd naar onze verhuur en wilt u graag weten bij welke projecten onze machines een bijdragen in hebben gehad? Wij vertellen u hier graag meer over! Ook als u graag zelf mee wilt werken, bieden we diverse vacatures voor machinist. Voor meer vragen hierover, of over het huren van een elektrische vacuümunit uit onze verhuur, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0299 – 433 503.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.