Vacatures
Bel nu

Vacuümunit verhuur

Bekijk onze machines

Home / Vacuümunit verhuur

Een vacuümunit uit onze verhuur

Een goede vacuümunit kunt u als zakelijke klant huren bij onze verhuur in Noord-Holland. Bij Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, bieden we alles aan op het gebied van grondverzet. Een vacuümunit is een zeer bruikbaar systeem voor het afbreken of juist leggen van bestrating en voor andere soorten grondverzet. In onze verhuur vindt u precies de vacuümunit die u nodig heeft.

Het gebruik van de vacuümunit uit onze verhuur

Een vacuümunit uit onze verhuur bestaat uit een vacuümpomp die wordt aangedreven door een brandstof- of hydraulische motor. Deze pomp heeft meerdere zuignappen die het makkelijk maken om een object op te tillen. Deze zuignappen trekken namelijk vacuüm, waardoor het mogelijk is om objecten te verplaatsen. Naast een vacuümunit huurt u bij onze verhuur ook andere toebehoren voor een grondverzetmachine. Ook verhuren we diverse soorten kranen, zoals minikranen en mobiele kranen. Het is eenvoudig een klus te klaren met onze machines en deskundige machinisten.

Maak uw grondwerk eenvoudiger

Bent u als zakelijke klant benieuwd naar onze verhuur en wilt u graag weten bij welke projecten onze machines een bijdragen in hebben gehad? Wij vertellen u hier graag meer over! Ook als u graag zelf mee wilt werken, bieden we diverse vacatures voor machinist. Voor meer vragen hierover, of over de vacuümunit uit onze verhuur, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0299 – 433 503.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.