Vacatures
Bel nu

Verlenggiek huren

Bekijk onze machines

Home / Verlenggiek huren

Verlenggiek huren

Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer kunt een verlenggiek huren vanaf een minikraan tot een zware mobiele- en rupskraan. Ons dynamische bedrijf helpt u graag door oplossingsgericht te werk te gaan. Dit doen wij mede door in te spelen op de veranderingen in de branche. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een geschikte verlenggiek, die u bij ons kunt huren voor verschillende typen machines.

Wij hebben voor ieder machinetype een verlenggiek die u kunt huren

Het huren van een verlenggiek is bij ons voor een dag of meerdere dagen mogelijk. In ons aanbod vindt u een overzicht aan diverse verlenggieken terug. Iedere verlenggiek is gemaakt voor een machinetype gebaseerd op gewicht. Hoe groter de machine, hoe zwaarder en groter de verlenggiek zal zijn. Met een verlenggiek heeft u meer werkbereik. Denk hierbij aan grondverzet aan het water. Tevens kunt u bij ons niet alleen een verlenggiek los huren; u kunt ook een rupskraan met lange giek en machinist inhuren. Zo bent u met één zet voorzien van de juiste apparatuur én iemand die beschikt over de kunde om de machine te besturen.

Vraag om een oplossingsgericht plan

Met de hulp van onze specialisten maken wij het huren van een verlenggiek eenvoudig. Wilt u naast een verlenggiek nog een machine én dieplader inhuren om het vervoer mogelijk te maken? Dit is geen enkel probleem voor ons bedrijf. Wij schieten u graag te hulp. Bij vragen over ons materieel en de mogelijkheden van verhuur, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0299-433503.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.