Vacatures
Bel nu

Trekker met kipper huren Noord-Holland

Bekijk onze machines

Home / Trekker met kipper huren Noord-Holland

Een trekker met kipper huren in Noord-Holland

Wanneer u als zakelijke klant bijvoorbeeld grond, zand of steenkorrel wilt vervoeren, zoekt u waarschijnlijk een specialist waar u een trekker/tractor met kipper kunt huren voor uw bedrijf in Noord-Holland of elders in Nederland. Bij Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. in Wijdewormer, Noord-Holland, kunt u een trekker met kipper huren in verschillende soorten en afmetingen.

Een trekker met een geschikte kipper huren in Noord-Holland

Wanneer u een lading wilt vervoeren, zoals los zand, is het verstandig om een trekker of tractor met een kipper met een hoge laadbak te huren van ons bedrijf in Noord-Holland. U kunt bij ons terecht voor een kipper met een inhoud van 14 kubieke meter, die wij te huur aanbieden voor zowel kortere als langere perioden. Is uw lading kleiner? Kies dan voor onze kipper met een inhoud van 5 kubieke meter. Bij ons bedrijf in Noord-Holland kunt u eenvoudig een trekker/tractor huren in combinatie met een kipper.

Veilig lading vervoeren door een trekker met kipper te huren

Met name voor ladingen die gemakkelijk verschuiven, is het belangrijk om over de juiste kipper te beschikken. Kies in deze gevallen voor onze kipper met milieukleppen van 14 kubieke meter. Deze kipper biedt voldoende ruimte voor een grote lading en kan volledig worden afgesloten, zodat u uw lading niet verliest tijdens het vervoeren ervan.

Huur vandaag nog een kipper!

Wanneer u als zakelijke klant geïnteresseerd bent om een tractor met kipper inclusief de juiste toebehoren te huren in regio Noord-Holland, helpen wij u graag met het huren van een trekker met kipper die het best past bij de lading die u wilt vervoeren. Bel daarom voor persoonlijk advies naar 0299 – 433 503.

John Deere 6175R

John Deere 6175R

Merk/type: John Deere 6175R
Overdruk: Ja
Breedte: 265 cm
Aantal: 2
Overige: Fronthef, rolbezem, rubberschuif
John Deere 7530

John Deere 7530

Merk/type: John Deere 7530
Overdruk: Ja
Breedte: 264 cm
Aantal: 1
Overige: Fronthef, rolbezem, rubberschuif
John Deere 6620

John Deere 6620

Merk/type: John Deere 6620
Overdruk: Nee
Breedte: 246 cm
Aantal: 1
Overige:

Op zoek naar rupskranen?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.