Vacatures
Bel nu

Rippertand huren

Bekijk onze machines

Home / Rippertand huren

Rippertand huren

Heeft u een rippertand nodig voor uw volgende project? Dan helpt Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. uit Wijdewormer u graag verder. Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring in het verhuren van machines, uitrustingsstukken en andere benodigdheden die gebruikt worden in het grondverzet. Een rippertand is een van de toebehoren die wij verhuren aan zakelijke klanten.

Een rippertand huren voor zware opbreekwerkzaamheden

Staat uw bedrijf op het punt om zware opbreekwerkzaamheden uit te voeren en mist u hiervoor het benodigde materiaal? Bij ons kunt u een rippertand huren die het zware werk voor u vereenvoudigd. Een rippertand kan eenvoudig gekoppeld worden aan een minigraver, of een van onze andere kranen. Het maakt het opbreken van harde ondergronden veel gemakkelijker. Een rippertand is nog maar een van de vele andere uitrustingsstukken voor een graafmachine die u bij ons kunt huren. Denkt u hierbij aan een schaafbak om de ondergrond laag voor laag te verwijderen. Wij voorzien u graag van een totaaloplossing door in te spelen op wat uw project nodig heeft.

Maak een zware klus makkelijker

Door een rippertand te huren worden zware sloopwerken een stuk eenvoudiger. Als ervaren grondverzetbedrijf zetten wij ons graag in om onze zakelijke klanten te voorzien van uitstekende service. Door onze eerdere projecten te bekijken, krijgt u een goede impressie van wat er bij ons mogelijk is. Bel 0299-433503 voor meer informatie over onze diensten.

Op zoek naar diepladers?

Wij verhuren alle soorten en maten

Niek Konijn B.V.